ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Αυτά που ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος υποστήριξε πως τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν συσπειρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μίλησε στα κανάλια Novasports και υποστήριξε πως τα εξωαγωνιστικά προβλήματα έχουν συσπειρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας αμυντικός, περιμένει ακόμα περισσότερη βελτίωση από τους "πράσινους" στην συνέχεια, ενώ δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για την μετακόμιση από την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την ΑΕΛ σε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: "Ήμουν 17 ετών, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και έλειπαν όλοι οι στόπερ. Έπαιξα εγώ με τον Ταλ στο κέντρο της άμυνας. Προπονητής ήταν ο Παπακώστας, μου είπε μπες και απόλαυσέ το. Ήταν μία φανταστική εμπειρία".

Για το πώς είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια μετά τις τελευταίες εξελίξεις: "Αυτό που εισπράττω καθημερινά είναι ότι όλα τα παιδιά έχουμε πάρα πολύ όρεξη και υπάρχει πολύ καλό κλίμα που δύσκολα συναντάς σε μεγάλες ομάδες. Αυτά που ακούγονται μας έχουν συσπειρώσει. Δουλεύουμε καθημερινά για να βελτιωθούμε. Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και πρέπει να δέσουμε σαν σύνολο και να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούμε.

Δεν πρέπει να αισθανόμαστε ανασφάλεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος που δύσκολα θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Θεωρώ ότι κάποιος θα βρεθεί και κάποιος θα βγει μπροστά. Εμείς όμως δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα εξωγηπεδικά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% γιατί όταν δεν είμαστε χάνουμε βαθμούς τσάμπα και πρέπει να είμαστε εκεί 100%".

Για την παρουσία του κόσμου: "Θεωρώ πολύ σημαντική την παρουσία του κόσμου για όλο το ποδοσφαιρκό τμήμα. Στο ματς με τον ΠΑΣ καταλάβαμε ότι ο κόσμος δεν θα αφήσει ποτέ την ομάδα μόνη και θέλουμε να μας στηρίξει και την Δευτέρα. Δουλεύουμε, είμαστε μία γροθιά με τον κόουτς και προχωράμε".

Για το μέχρι πότε οι παίκτες θα κάνουν υπομονή: "Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό και πώς θα κερδίζουμε. Τα εξωγηπεδικά δε μας επηρεάζουν. Θεωρώ ότι θα βρεθεί μία λύση και αγωνιστικά πρέπει να είμαστε εκεί".

Για αν έχει βελτιωθεί η ομάδα: "Έχω δει σημάδια βελτίωσης. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει όρεξη απ' όλα τα παιδιά και όταν υπάρχει αυτό η επιτυχία είναι αναμενόμενη. Θα βγάλουμε ανάλογο πρόσωπο και ακόμα καλύτερο στη συνέχεια γιατί είχαμε μέρες για να δουλέψουμε. Θεωρώ ότι την Δευτέρα ο κόσμος θα απολαύσει μία πραγματικά καλή ομάδα".

Για το ματς με την ΑΕΛ: "Εξαρτάται από εμάς κατά κύριο λόγο. Αν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, έχουμε την κατοχή της μπάλας και κίνηση δεν θα έχουμε πρόβλημα. Η ΑΕΛ είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα και πρέπει να δώσουμε προσοχή στις αντεπιθέσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να μην μας δημιουργήσουν πρόβλημα".

Για το τι λείπει από την άμυνα και αν επηρεάζει η απουσία του Ζέκα που έδινε βοήθειες: "Είναι αυτό που λέμε η χημεία και το δέσιμο. Ο Ζέκα ήταν η ραχοκοκαλιά της ομάδας. Τα νέα παιδιά θέλουν χρόνο για να αντεπεξέλθουν στις νέες απαιτήσεις αλλά μέσα από το σύνολο θα βελτιωθούμε και σε αυτό".

Για τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί: "Παίζω όπου μου ζητηθεί και όπου μπορώ στην άμυνα. Αμυντικό χαφ δεν έχω παίξει, θα δούμε στη συνέχεια".

Για τις διαφορές στην απόδοση του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας: "Δυστυχώς χάσαμε κάποιυς πόντους χωρίς λόγο και ουσία με τις λεγόμενες εύκολες ομάδες. Ήταν σημαντική η νίκη με τον ΠΑΣ ψυχολογικά και βαθμολογικά. Πρέπει να αποκτήσουμεε ταυτότητα και σιγά - σιγά το βγάζουμε. Εκτός έδρας πρέπει να φαινόμαστε ότι θέλουμε από το πρώτο λεπτό τη νίκη".

Για το αν ταιριάζει στην ομάδα το 4-3-3: "Αυτά τα ξέρει καλύτερα ο κόουτς, Βγάλαμε καλή εικόνα και στο χέρι του είναι αν θα το βελτιώσει και θα το κρατήσει".

Για το αν μετάνιωσε που έφυγε από την ΑΕΚ: "Δεν μετανιώνω για τις επιλογές που έχω κάνει και δεν κοιτάω το παρελθόν. Πήρα την απόφαση να έρθω σε μία μεγάλη ομάδα και από την στιγμή που την έλαβα πρέπει να την στηρίξω 100%".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ