ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Από τις πιο ντροπιαστικές ήττες του Παναθηναϊκού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Kolovetsios, panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΟΦΗ υποστήριξε πως το να παίζεις για τον Παναθηναϊκό αποτελεί κίνητρο από μόνο του.

Οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να μιλήσουν μετά την ήττα από τον ΟΦΗ με 3-1 και μόνο ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ήταν αυτός που μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο έμπειρος αμυντικός έκανε λόγο για μια ντροπιαστική ήττα. Υποστήριξε πως το κίνητρο υπάρχει μόνο και μόνο όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού ενώ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του τριφυλλιού.

« Δεν νομίζω ότι αποτελεί δικαιολογία πως δεν υπάρχει κίνητρο, πως δεν υπάρχει κίνητρο; Όλα τα παιδιά που παίζουν αγωνίζονται για τη φανέλα του Παναθηναϊκού για την ιστορία της ομάδας, μιλάμε για τον Παναθηναϊκό ας μην ξεχνιόμαστε. Αυτό είναι κίνητρο από μόνο του. Ο καθένας από εμάς θα πρέπει να βρει μέσα του τη δύναμη, τη θέληση.

Οποίος δεν έχει και όποιος δεν μπορεί να τα διαθέσει αυτά θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί τη λύση. Να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Για εμένα η σημερινή ήττα είναι από τις πιο ντροπιαστικές ήττες του Παναθηναϊκού. Δεν χωρούν λόγια. Ένα μεγάλο συγγνώμη για τον κόσμο της ομάδας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ