ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κολοβέτσιος: "Αξίζαμε ένα γκολ, για την πρόκριση στο ΟΑΚΑ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία στάθηκε στην ανωτερότητα των πράσινων στο δεύτερο μέρος και τόνισε πως θα πρέπει στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του τριφυλλιού να δείξουν πως αξίζουν την πρόκριση.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος, με δηλώσεις του στη κάμερα της "COSMOTE TV" υποστήριξε πως το τριφύλλι άξιζε ένα γκολ ενώ δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για την ήττα την ίωση που έπληξε τις προηγούμενες μέρες το "Γ. Καλαφάτης". Ο Κολοβέτσιος υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος ήταν κυρίαρχος και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως οι πράσινοι θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για να πάρουν την πρόκριση καθώς όπως είπε οι βλέψεις που έχουν για το Κύπελλο είναι μεγάλες. Πρέπει όμως να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο.

"Είχαμε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες λόγω των ιώσεων αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, και έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα. Δεν μπορέσαμε στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και στο δεύτερο μέρος υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο και είχαμε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για μένα. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ θεωρώ αλλά θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση".

Πόσο δύσκολο είναι για τους αμυντικούς να παίζουν σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο;
"Για εμάς τους αμυντικούς αυτά τα ματς είναι δύσκολα η μπάλα κολλάει αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα διωξίματα τότε μπορείς να ανταποκριθείς αλλά όντως είναι τα χειρότερα γήπεδα".

Θεωρείς πως μπορεί ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο παιχνιδιού του να ανατρέψει το αποτέλεσμα στη ρεβάνς;
"Θεωρώ πως η ομάδα έχει δείξει δείγματα γραφής για το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι βλέψεις μας είναι υψηλές στο θεσμό του Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να το αποτυπώσουμε και στο γήπεδο. Να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ