ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Να μην πάρουν τα μυαλά μας αέρα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει ακόμα τίποτα σύμφωνα με τον Βίκτωρ Κλωναρίδη και πρέπει οι πράσινοι να είναι προσγειωμένοι και να συνεχίσουν νικηφόρα μέχρι το τέλος έχοντας πλέον ως όπλο τους και την καλή αυτοπεποίθηση.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του στα ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο έχει ένα ακόμα ατού ενόψει των αγώνων στο φινάλε της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αυτό είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού που πλέον έχει ανέβει.

Κάτι στο οποίο στάθηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" με τον επιθετικό του τριφυλλιού να σημειώνει όμως παράλληλα πως οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει ακόμα τίποτα και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα όντας προσγειωμένοι μέχρι το τέλος.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Όπως έχω πει και παλιότερα γιατί όταν κερδίζεις δύσκολους αντιπάλους αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ομάδα, τους παίκτες, την ψυχολογία γιατί ενισχύει την αυτοπεποίθησή μας. Οπότε η νίκη επί του Πανιωνίου έκανε καλό στην αυτοπεποίθηση μας. Πρέπει όμως να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια".

Ακολουθεί ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σε μια δύσκολη έδρα αλλά στα τελευταία ματς και ο Παναθηναϊκός δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και εκτός έδρας, τι περιμένεις;
"Όπως είπατε παίζουμε καλά, κερδίζουμε μεγάλα παιχνίδια αλλά δεν πρέπει επαναλαμβάνω να πάρουν τα μυαλά μας αέρα. Οπότε πρέπει να πάρουμε τον ΠΑΟΚ στα σοβαρά, είναι ένα ακόμα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το να παίζεις στην Τούμπα και είναι πάντα δύσκολο. Αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Υπάρχει κάτι που ξεχωρίζεις από την ομάδα του ΠΑΟΚ;
"Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, τα πάει καλά εντός έδρας οπότε εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά σαν σύνολο και πιστεύω στο τέλος θα φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα".

Θα δώσετε πέντε παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και play off, δίνεις και εσύ μεγαλύτερο βάρος στα παιχνίδια του Κυπέλλου;
"Σίγουρα στο Κύπελλο τα παιχνίδια είναι σημαντικά αλλά είναι και διαφορετικά γιατί αν χάσεις βγαίνει εκτός θεσμού. Πιστεύω ότι και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι σημαντικά. Η διαφορά στο Κύπελλο όμως είναι πως αν χάσεις, χάνεις ένα τρόπαιο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να βλέπεις κάθε παιχνίδι με τη σειρά του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ