ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλωναρίδης: "Δεν μπορούν να μας κερδίσουν στη Λεωφόρο"

Κλωναρίδης: "Δεν μπορούν να μας κερδίσουν στη Λεωφόρο"
Κλωναρίδης INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι υποστήριξε ότι η νίκη επί της Ξάνθης έχει ανεβάσει τη ψυχολογία των πράσινων ενόψει της συνέχειας.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα (19/10) εμφανίστηκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA". Ο επιθετικός του τριφυλλιού γνωρίζει ότι ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα αλλά αν οι πράσινοι ακολουθήσουν το πλάνο τους τότε θα φτάσουν στη νίκη συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί των τελευταίων αγωνιστικών.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Κλωναρίδη η επικράτηση επί της Ξάνθης ανέβασε αρκετά την ψυχολογία των πράσινων ενόψει της συνέχειας.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

"Βεβαίως αυτό βοηθάει την ψυχολογία, όταν παίζεις και μπορείς να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς χωρίς μάλιστα να δέχεσαι κάποιο γκολ είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Θα μας βοηθήσει για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή είναι μια καλή ομάδα, θα τους δείξουμε ότι είμαστε Παναθηναϊκός και στην Λεωφόρο δεν μπορούν να μας κερδίσουν".

Η νίκη επί της Ξάνθης θα δώσει μια ώθηση στην ομάδα ενόψει της συνέχειας;
"Ναι σίγουρα, όπως είπα και πριν όποτε κερδίζεις βοηθάει την ομάδα και να βρίσκουμε τον ρυθμό μας. Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς επειδή ξέραμε ότι είχαμε δυσκολίες κόντρα στην Ξάνθη τα προηγούμενα χρόνια αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε τους τρεις πόντους".

Είναι μια "περίεργη" αναμέτρηση, φοβάστε τον ΠΑΣ Γιάννινα επειδή παίζει καλό ποδόσφαιρο; "Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα αλλά ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι καλή ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε τι να περιμένουμε"

Πλέον έχουν απομείνει δυο στόχοι πρωτάθλημα και Κύπελλο, μπορείτε να τα καταφέρετε; "Σίγουρα αν το πιστέψουμε σαν ομάδα θα το καταφέρουμε. Αλλά το πιο σημαντικό τώρα είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες".

Δεν ξεκίνησε καλά η σεζόν για σένα καθώς είχες πολλούς τραυματισμούς πως νιώθεις;
"Μέχρι εδώ καλά, πιστεύω να μπορέσω να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ