ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλήθηκε στη Σουηδία ο Χίλιεμαρκ

Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Luxembourg's Mario Mutsch, left, challenges Sweden's Oscar Hiljemark during their World Cup Group A qualifying soccer match at the Josy Barthel stadium in Luxembourg on Friday, Oct. 7, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Μία μέρα μετά την ένταξη του στον Παναθηναϊκό, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Σουηδίας. Διαβάστε τις δηλώσεις του 25χρονου χαφ στο PAO TV. (VIDEO)

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η παρουσία του Όσκαρ Χίλιεμαρκ στον Παναθηναϊκό. Λίγες ώρες μετά την έλευση του στην Αθήνα, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάνε Άντερσον, κάλεσε στον 25χρονο κεντρικό χαφ στην αποστολή της Σουηδίας για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (3/9) στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οπότε, η ενσωμάτωση του Χίλιεμαρκ στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού θα καθυστερήσει για λίγες μέρες. Πάντως, πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, που θα τονώσει περαιτέρω την αυτοπεποίθηση του ποδοσφαιριστή και θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να βοηθήσει το "τριφύλλι".

"ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΑ ΑΡΧΗ"

Στο μεταξύ, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ μίλησε στο PAO TV λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Σουηδός ευχήθηκε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του και αποκάλυψε τις πληροφορίες που του έδωσαν ο Μπεργκ και ο Χουλτ για τη ζωή στην Αθήνα και τις απαιτήσεις στην ομάδα.

Αναλυτικά:

"Ο Παναθηναϊκός αποτελεί για μένα ένα μεγάλο και καλό βήμα. Στόχος μου είναι να κερδίσω τίτλους και να φέρω ξανά την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ. Ανυπομονώ να παίξω σε ένα γεμάτο γήπεδο και να επιστρέψω στην Εθνική Σουηδίας.

Ήμουν στην Έλφσμποργκ που πήρα το πρωτάθλημα, μετά στην Αϊντχόφεν που επίσης πήρα το πρωτάθλημα. Μία πολύ καλή εμφάνιση στην Κ21. Έχω δύο πρωταθλήματα. Τώρα βρίσκομαι εδώ στον Παναθηναϊκό και φιλοδοξώ να κάνω μία καινούργια αρχή.

Μίλησα με τον Νίκλας Χουλτ για να πάρω πληροφορίες και μου είπε πολύ θετικά πράγματα. Μου είπε για το πόσο ωραίος είναι ο καιρός, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Για τη ζωή για το φαγητό. Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον Μάρκους Μπεργκ που μου είπε πως είναι ένας φανταστικός σύλλογος με πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα. Ένας σύλλογος που πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα. Αυτό με βοήθησε να πάρω την απόφαση αυτήν.

Κοιτάω να παίζω από την μία περιοχή στην άλλη και κοιτάω να κάνω το καλύτερο είτε έχω, είτε δεν έχω την κατοχή της μπάλας. Κοιτάω και στην άμυνα να καθαρίζω το παιχνίδι αλλά και να προωθούμαι στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ