ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνει Καμπέσας ο Παναθηναϊκός

Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7), απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Καμπέσας από την Αταλάντα στον Παναθηναϊκό.

Κλείνει και την... τρύπα στη θέση του εξτρέμ ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως μετέδωσε πρώτος ο Sport24 Radio 103,3 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7), απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Μπράιαν Καμπέσας από την Αταλάντα.

Ο 20χρονος εξτρέμ από τον Ισημερινό αποτελεί επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη και έρχεται για να δώσει βάθος στο ρόστερ όσον αφορά τη θέση του ακραίου επιθετικού. Παναθηναϊκός, Αταλάντα και Καμπέσας συμφώνησαν για το μονοετή δανεισμό του παίκτη στους "πράσινους".

Η Αταλάντα απέκτησε τον Καμπέσας από την Ιντεπεντιέντε τον Αύγουστο του 2016 έναντι 1,6 εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, ο Καμπέσας πέρυσι έκανε μόλις 2 συμμετοχές με 82 λεπτά… Οπότε, χρειάζεται χρόνο για να εξελιχθεί και ο Παναθηναϊκός του παρέχει αυτή τη δυνατότητα.

Ο Καμπέσας έχει γεννηθεί στις 20 Μαρτίου του 1997 στην πόλη Κεβέντο του Εκουαδόρ, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και έχει ύψος 1,82μ.

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Λουτσιάνο
Καμπέσας ή Γκαρσία για μία θέση
Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (12/7)
Κουμορτζί: "Ο Παναθηναϊκός κρατάει τη μπάλα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ