ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνει για έξι μήνες ο Οικονόμου στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
Οικονόμου EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης ψάχνει για επιθετικό.

Ακούγεται παράδοξο εν μέσω τόσων οικονομικών προβλημάτων να ασχολείται ο Παναθηναϊκός με μεταγραφές… Όμως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρίνει αναγκαία την ενίσχυση του ρόστερ και τσεκάρει τις λίστες με τους φτηνούς ελεύθερους ή τους υπό δανεισμό ποδοσφαιριστές, για να επιλέξει.

Σε πρώτη φάση, ο παραγκωνισμός του Κουτρουμπή και οι επικείμενες πωλήσεις των Μολέντο και Χουλτ, ανοίγουν τον δρόμο για την απόκτηση του Βαγγέλη Οικονόμου. Ο 30χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και μπορεί να παίξει στο κέντρο και στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου δημιουργούνται κενά.

Ο Οικονόμου έχει συνεργαστεί με τον Ουζουνίδη στη Νέα Σμύρνη και γνωρίζονται καλά. Έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με χαμηλές αποδοχές και με οψιόν ανανέωσης για άλλη μία σεζόν, που μπορεί να ενεργοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, ο Ουζουνίδης δεν έχει κρύψει ότι χρειάζεται έναν επιθετικό περιοχής. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και ο ατζέντης του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, σκανάρουν αρκετές περιπτώσεις, αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι το οικονομικό. Διότι είναι δύσκολο να βρουν με λίγα χρήματα έναν στράικερ που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και δεν θα προέρχεται από πολύμηνη απραξία…

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Ουζουνίδη, αλλά θεωρείται ακριβή περίπτωση. Δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να τον πάρει από την κινέζικη Γκουανγκζού με τους όρους που θέλει και επομένως, δεν αναμένεται θετική έκβαση. Πάντως, ανάλογα με τις αποχωρήσεις και τα έσοδα, δεν πρέπει να αποκλειστεί η περαιτέρω ενίσχυση με έναν ακραίο μπακ και έναν χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έλυσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο ο Οικονόμου

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ