ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κατσουράνης: "Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι"

Κατσουράνης: "Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποστήριξαν ότι τώρα πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη στα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού υποστήριξαν ότι τώρα πρέπει να κυνηγήσουν τη νίκη στα δύο επόμενα εκτός έδρας ματς για να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Αναλυτικά:
Ο Κώστας Κατσουράνης υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα: "Το παιχνίδι επρόκειτο να κριθεί στο γκολ. Ήταν σφιχτό παιχνίδι και στο τέλος είχαμε ευκαιρίες από στημένες φάσεις να "κλέψουμε" το αποτέλεσμα, το παιχνίδι μας ήταν θετικό απέναντι σε μια καλή ομάδα".

Ο διεθνής παίκτης πρόσθεσε " όποιος έχανε απόψε θα τελείωνε και η υπόθεση πρόκριση. Είμαστε ακόμα στο παιχνίδι της πρόκρισης αν και έχουμε λίγες πιθανότητες για τη δεύτερη και περισσότερες για την τρίτη. Θέλουμε να κάνουμε δυο εκτός έδρας νίκες στα δύο επόμενα ματς".

Ο Κατσουράνης υποστήριξε ότι δεν έχει άποψη για τον αν είναι έγκυρο το γκολ του Σισέ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ντεμπούτο του Χάρη Μαυρία.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος πρόσθεσε από την πλευρά του " κάναμε καλή προσπάθεια. Μας έλειψε το γκολ στην τελική προσπάθεια. Ξέρουμε ότι η προσπάθεια μας δυσκολεύει, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι στη Ρωσία, για να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε. Οι αντίπαλες ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο και εκμεταλλεύονται τα λάθη".

Από την πλευρά του ο Στέργος Μαρίνος τόνισε " Κυνηγήσαμε το αποτέλεσμα μέχρι τέλος, αλλά δεν ήρθε η νίκη. Το μόνο που μας έλειπε ήταν το γκολ και τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα παιχνίδια που δεν μπορείς να τα κερδίσεις τουλάχιστον δεν πρέπει να χάνεις, όπως και σήμερα, έτσι θα ήταν καλύτερα να συμβεί και με την Κοπεγχάγη".

Ο Μαρίνος πρόσθεσε " τώρα έχουμε τρία ματς θα προσπαθήσουμε και στα τρία, Οι δύο ομάδες είναι στα μέτρα μας, με την Μπαρτσελόνα παίζουμε στην έδρα μας και θα πάμε για το απόλυτο, προκειμένου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες. Η Ρουμπίν και η Κοπεγχάγη είναι στα μέτρα μας, αν και θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι. Εξαρτάται από εμάς και από το πως θα είμαστε όταν θα τις αντιμετωπίσουμε. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα τραυματισμών, όμως πρέπει να ζήσουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτό έχουμε τέτοιο ρόστερ".

Ο Αλέξης Τζόρβας τόνισε " υπήρχαν στιγμές που θα μας έδιναν τη νίκη. Δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν πολύτιμοι οι τρεις βαθμοί γιατί η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για πρόκριση αν είχαμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν (μέχρι στιγμής) το καλύτερο παιχνίδι μας στη διοργάνωση με πολύ πάθος, αλλά μας έλειψε το γκολ. Το Champions League δεν μας ευνοεί φέτος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όσο αφορά τις απουσίες έχω να πω ότι ολόκληρο το ρόστερ είναι σημαντικό. Ουδείς αναντικατάστατος σε αυτό το σύλλογο. Και τα παιδιά που κλήθηκαν να να αντικαταστήσουν τους απόντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έκαναν καλή δουλειά. Τώρα πρέπει να κυνηγήσουμε και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια".

Ο Λουίς Γκαρθία τόνισε: " Έχουμε ελπίδες ακόμα, ωστόσο είναι αρκετά δύσκολο. Όλα όμως είναι στο χέρι μας. Μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να τα καταφέρουμε".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, είπε: " Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε, ωστόσο από αύριο θα είναι στο μυαλό μας το παιχνίδι αυτό. Υπάρχει κούραση, αλλά σε όλους μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως αυτά με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό".

Ο Χάρης Μαυρίας, που έσπασε το ρεκόρ του Σωτήρη Νίνη, όντας ο νεότερος Έλληνας που αγωνίζεται σε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε: " Ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο μου όνειρο, όμως δεν μου αρκεί μόνο αυτό. Θέλαμε σήμερα το αποτέλεσμα, που δυστυχώς δεν ήρθε. Η ισοπαλία μάς αφήνει μία πίκρα σήμερα. Κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν σκοράραμε και δεν κερδίσαμε. Πλέον ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, αυτό με την ΑΕΚ. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ