ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Κάτι... μυρίζει στο Φάληρο"

"Κάτι... μυρίζει στο Φάληρο"
INTIME SPORTS

Εκλεγμένη διοίκηση θα έχει τον Σεπτέμβρη η Παναθηναϊκή Συμμαχία, όπως τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος στο twitter του, ενώ απάντησε σ' έναν οπαδό του Ολυμπιακού και σε όσους τον κατηγορούν πως ενώ έχει χρήματα δεν δίνει όσα πρέπει στην ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αφιέρωσε ένα μεγάλο μέρος του πρωινού του Σαββάτου για να απαντήσει σε ερωτήσεις οπαδών του Παναθηναϊκού στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter.

Ο πρωτεργάτης της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" δέχτηκε βροχή ερωτημάτων και προσπάθησε να απαντήσει στα περισσότερα.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα του σωματείου, τονίζοντας πως τον Σεπτέμβρη που θα έχει εκλεγεί διοίκηση, θα παίρνει όλες τις αποφάσεις, ενώ απάντησε και σε όσους τον κατηγορούν πως δεν προσφέρει με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε επίσης στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, στα διαρκείας της επόμενης σεζόν, ενώ απάντησε και σ' έναν οπαδό του Ολυμπιακού που αναφέρθηκε σε φίλους του Παναθηναϊκού, τονίζοντας: "Τελικά μάλλον ανησυχείτε μήπως η Παναθηναϊκή Συμμαχία τα καταφέρει...". Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν: "Όπως σας ανέφερα μακάρι να πετύχετε για να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι. Το σχόλιό μου ήταν για τα μηνύματα από Παναθηναϊκούς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ