ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καταλήγει στη Σταντάρ ο Εμποκού

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σταντάρ Λιέγης συμφώνησε με την Κιέβο Βερόνα για να αγοράσει τα δικαιώματα του Πολ Ζοσέ Εμποκού, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης και ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες επιλογές.

Μπορεί ο Πολ Ζοσέ Εμποκού να προτιμούσε να παραμείνει δανεικός στον Παναθηναϊκό, όμως η Σταντάρ Λιέγης έκανε πρόταση αγοράς και σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, κατέληξε σε συμφωνία με την Κιέβο Βερόνα. Πλέον, όπως τονίζεται, απομένει να μεταβεί ο Κονγκολέζος εξτρέμ στο Βέλγιο, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε.

Η εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" υποστηρίζει ότι ο Εμποκού έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Σταντάρ Λιέγης και εφόσον δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες.

Η Σταντάρ Λιέγης φέρεται να έχει προτείνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην Κιέβο Βερόνα, για τα δικαιώματα του 26χρονου μεσοεπιθετικού. Στον ποδοσφαιριστή προσφέρεται συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές ύψους 750.000 ευρώ και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, δείχνουν να συμφωνούν.

Ακόμα και αν ο Εμποκού καταλήξει στην Σταντάρ, ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτικές λύσεις, διότι εξαρχής ήταν δύσκολο να κρατήσει τον Κονγκολέζο εξτρέμ. Ωστόσο, υπήρχε μία ελπίδα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα έφευγε από την Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ