ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Βγάλαμε πείσμα για την ανατροπή"

Καρέλης: "Βγάλαμε πείσμα για την ανατροπή"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για τη μεταβατική περίοδο που θα διανύσει ο Παναθηναϊκός μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι στην ομάδα δεν πρέπει να το βάλουν κάτω.

Η ανατροπή για τον Παναθηναϊκό προήλθε από τα γκολ των Μπεργκ, Καρέλη και τη συνολική προσπάθεια των παικτών, όμως δεν υπάρχει καιρός για πανηγυρισμούς αφού αναλαμβάνει ο νέος προπονητής και έπεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυτό επισήμανε ο Νίκος Καρέλης στις δηλώσεις του, συμπληρώνοντας ότι το πείσμα έφερε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: «Όλα τα παιδιά δώσαμε ότι μπορούσαμε σήμερα. Είναι μια μεταβατική περίοδος για την ομάδα. Προσπαθήσαμε, μπήκαμε στο παιχνίδι και δείξαμε ποιοι είμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο με το πείσμα και την επιμονή μας καταφέραμε και γυρίσαμε το ματς».

Για την αλλαγή προπονητή και αν τους πείσμωσε περισσότερο: «Όταν φεύγει ο προπονητής προσπαθείς να κάνεις ότι μπορείς για το αποτέλεσμα. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν το βάλαμε κάτω και κάναμε τα πάντα για την ανατροπή. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την επιμονή».

Για το πως ήρθε η ανατροπή: «Βγάλαμε περισσότερο πείσμα και θέληση για την ανατροπή. Προσπαθήσαμε στην αρχή δε μας βγήκε, στο δεύτερο ημίχρονο όμως δείξαμε ποιοι είμαστε».

Γιατην συνεργασία του με τον Μπεργκ: «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Βρισκόμαστε πολύ καλά και με τον Πέτριτς και με τον Μπεργκ. Έχουμε την ίδια συνεργασία ξέρουμε τι θα κάνει ο καθένας και είμαστε έτοιμοι».

Για το αν η ομάδα είναι ακόμα επηρεασμένη από τον αποκλεισμό από την Καμπάλα: «Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτός ο αγώνας. Θέλουμε να τον ξεχάσουμε, αλλά να κρατήσουμε την εμπειρία πως δεν παρατάς κανένα παιχνίδι. Ήρθαν και άλλα αποτελέσματα που δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά δε το βάλαμε κάτω και πρέπει να φτιάχνουμε την ψυχολογία μας για τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να βγάλουμε το πείσμα και την θέληση για να πάρουμε το ματς. Να τα δώσουμε όλα. Αρκετές φορές θέλεις και λίγη τύχη. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την κλήση του στην Εθνική Εθνική: «Ήρθε νέος προπονητής, πρέπει να δουλέψουμε αυτά που θέλει και πιστεύω σε μια νέα αρχή για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ήταν».

Ατζαγκούν: "Θα προσαρμοστούμε στον νέο προπονητή"

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν τόνισε ότι η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά τον Παναθηναϊκό να ανακάμψει και επισήμανε τις ιδιαιτερότητες του ματς, λόγω της απόλυσης του Αναστασίου:

"Πετύχαμε μία σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει στην ψυχολογία. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και επειδή εμείς είχαμε μία περίεργη εβδομάδα στο ψυχολογικό, με την απόλυση του προπονητή. Όμως, δεν το παρατήσαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βγάλαμε αντίδραση και πήραμε τη νίκη".

Ο Ατζαγκούν έδειξε ανενημέρωτος για την πρόσληψη του Στραματσιόνι, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι η έλευση του θα βοηθήσει στην ψυχολογία:

"Δεν ξέρω τον νέο προπονητή, τη φιλοσοφία του. Θεωρώ ότι θα προσαρμοστούμε εγκαίρως και θα μας περάσει σταδιακά αυτά που θέλει. Σίγουρα, ένας νέος προπονητής αλλάζει την ψυχολογία και όλοι θέλουμε να δείξουμε τι αξίζουμε. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει εν όψει του ντέρμπι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ