ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Δυνατά και συγκεντρωμένα απ' την αρχή"

Καρέλης: "Δυνατά και συγκεντρωμένα απ' την αρχή"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη αλλά και την γκρίνια που υπάρχει για τις τελευταίες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Καρέλης βραβεύθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι για το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό και παράλληλα μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το επερχόμενο ματς με την Ξάνθη και τις δυσκολίες του καθώς η Ακριτική ομάδα αποτελεί τον "κακό μπελά" των πράσινων και του Γιάννη Αναστασίου αφού το τριφύλλι δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει την κατάκτηση της νίκης στα "Πηγάδια".

Ο νεαρός επιθετικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μίλησε για την κριτική και την γκρίνια μετά την επικράτηση επί του Πλατανιά αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους και όσα ακούστηκαν το καλοκαίρι για τον ίδιο και τις προτάσεις από το εξωτερικό.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στη κάμερα της "NOVA":

Δύσκολο παιχνίδι στην Ξάνθη χρωστάτε κάτι στον αντίπαλο;
"Θα κοιτάξουμε να μπούμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί με αυτή την ομάδα έχουμε πληγωθεί πολλές φορές τον προηγούμενο χρόνο. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας σε μια δύσκολη έδρα με έναν δύσκολο αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τον αντίπαλο καθώς εφόσον παίζει στην έδρα του θα προσπαθήσει να κάνει περισσότερες ευκαιρίες και να φύγει περισσότερο στην αντεπίθεση. Όμως απ' εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε καλή άμυνα και να βάλουμε κάποιο γκολ μπροστά για να τελειώσουμε το παιχνίδι".

Σας επηρέασε η γκρίνια, η κριτική που υπήρξε μετά το ματς με τον Πλατανιά;
"Πιστεύω τον κάθε παίκτη τον επηρεάζει ξεχωριστά, όμως από εκεί και πέρα ο καθένας πρέπει να σκέφτεται σε προσωπικό επίπεδο τι ζητάει απ' τον εαυτό του μέσα στο παιχνίδι και να κοιτάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί και να είναι συγκεντρωμένος για να βγάλει το μέγιστο στο παιχνίδι".

Τι έχεις ξεχωρίσει από τον αντίπαλο, μια ομάδα με πάρα πολύ καλή αμυντική λειτουργία, δύσκολα τα βρήκαν και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, πολύ διαφορετικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο γνώριμο;
"Είναι αρκετοί παίκτες που είναι στην ομάδα αρκετά χρόνια. Έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Όποτε παίζουν στην έδρα τους βγάζουν ένα πάθος, περισσότερο απ' όταν παίζουν εκτός έδρας. Θα κοιτάξουμε να μην φοβηθούμε. Να μπούμε στο παιχνίδι όπως ξέρουμε και να κλείσουμε τον αντίπαλο καλά".

Έχεις μια ιδιαίτερη παράδοση στην Ξάνθη, σκοράρεις αρκετά;
"Ελπίζω να σκοράρω και φέτος και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς".

Παιχνίδι κρίσιμο για το μέλλον του Παναθηναϊκού ή δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο;
"Κάτι τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι απόλυτος, να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να πηγαίνεις στο επόμενο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε απ' αυτό το παιχνίδι ότι μας αξίζει".

Σε προσωπικό επίπεδο περιμένεις να είναι μια χρονιά καταξίωσης;
"Αυτό που θα κοιτάξω είναι να βελτιώνομαι όσο περισσότερο μπορώ, ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά για μένα, να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βελτιώνομαι σε προσωπικό επίπεδο αλλά και μέσα από την ομάδα".

Στο μυαλό σου μπερδεύτηκες λίγο το καλοκαίρι με όλα αυτά που διάβαζες και με τις προτάσεις που δεδομένα υπήρξαν από το εξωτερικό;
"Το μυαλό μου ήταν στον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ πέρα οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο".

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η βράβευση του Νίκου Καρέλη για το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Λεβαδειακό λέγοντας πως είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα ενώ η βράβευση του έγινε από τον Γιώργο Σίμο, προπονητή των ακαδημιών του τριφυλλιού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το βραβείο του Best Goal της τέταρτης αγωνιστικής, για το τέρμα που πέτυχε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό και το οποίο αναδείχτηκε κορυφαίο με ποσοστό 31,46% στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, απονεμήθηκε σήμερα στον Νίκο Καρέλη.

Η βράβευση του διεθνούς επιθετικού πραγματοποιήθηκε στο «Γεώργιος Καλαφάτης», από τον βοηθό προπονητή της ομάδας Κ20 του «τριφυλλιού», Γιώργο Σίμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη:

Για τη βράβευση του:
«Όταν πετυχαίνεις ένα όμορφο γκολ αισθάνεσαι πολύ ωραία και ιδιαίτερα όταν βοηθάς την ομάδα σου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ήταν ένα όμορφο γκολ από μια πάσα του Νάνο και ένα πολύ ωραίο σουτ από την πλευρά μου. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που το ψήφισε ως το καλύτερο της τέταρτης αγωνιστικής και ελπίζω να πετύχω πολλά ακόμα».

Για το αν ήταν το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στο Πρωτάθλημα:
«Πιστεύω πως ναι. Ελπίζω να πετύχω αρκετά γκολ ακόμη».

Για το αν στη φάση του γκολ λειτούργησε με το ένστικτο ή σκέφτηκε τι θα έκανε:
«Σε αυτή τη φάση είχα σκεφτεί από πριν, πως όταν πάρω τη μπάλα έπρεπε να σουτάρω άμεσα, οπότε σε αυτή τη φάση το γκολ μπήκε μετά από σκέψη και λιγότερο λειτούργησε το ένστικτο».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σίμου:

Για το γκολ και την βράβευση του Καρέλη:
«Συγχαρητήρια στον Νίκο για το πολύ ωραίο τέρμα που σκόραρε. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ωραίες ενέργειες και ωραία γκολ σαν αυτό. Ο Νίκος από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έχει μια συνεχή πρόοδο μέσα από την ομάδα. Εύχομαι να έχει υγεία, να προοδεύει και να βοηθά τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει τους στόχους του»".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ