ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καρέλης: "Από δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι"

Καρέλης: "Από δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και τα λάθη που έκανε ο ίδιος και ο Ταυλαρίδης στα δυο πρώτα γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στα λάθη που έφεραν την ήττα, εκ των οποίων το ένα δικό του στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Νίκος Καρέλης.

Ο στράικερ των πράσινων τόνισε ότι τα δυο πρώτα γκολ ήρθαν από προσωπικά λάθη και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καθόλου καλά στο ματς.

Υποστήριξε όμως ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και όλα παίζονται ακόμα στην μάχη του τίτλου:

"Δεχθήκαμε τρία γκολ πολύ γρήγορα, ξεκινήσαμε από ένα λάθος δικό μου και δεχθήκαμε το πρώτο με πέναλτι. Στη συνέχεια άλλα δύο και βρεθήκαμε πίσω με 3-0. Δεν μπήκαμε καλά θα έλεγα, ενώ κρατούσαμε στην αρχή δυνάμεις και κλείναμε τους χώρους δεχτήκαμε τα τρία γκολ όπως είπα σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι.

Στο β’ ημίχρονο τρέξαμε περισσότερο, προσπαθήσαμε, βγάλαμε πάθος περισσότερο αλλά είναι μια κακή εμφάνιση και δεν μπορείς να πεις πολλά".

Τι δεν βγήκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο;
"Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Πιστεύω από ένα δικό μου ατομικό λάθος και ακόμα ένα από έναν συμπαίκτη μου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εμείς φταίμε, θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε πίσω μας και κοιτάμε το ματς με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο".

Ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις μια τελική, παρότι η επίθεση σας ήταν το δυνατό σας σημείο; "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι, θα δούμε τα λάθη μας, να τα βελτιώσουμε και να μην τα ξανακάνουμε".

Ακολουθεί ένα ματς Κυπέλλου, πόσο εύκολο είναι να αφήσετε πίσω την ήττα σας;
"Είναι δύσκολο όμως έχουμε δείξει ότι κοιτάμε τα λάθη που κάνουμε, προσπαθούμε να τα ξεπεράσουμε και φτιάχνουμε την ψυχολογία μας για το επόμενο".

Μείνατε πίσω στο πρωτάθλημα θα μπορούσατε να επιστρέψετε στην διεκδίκηση του τίτλου; "Από εμάς εξαρτάται να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα γιατί είμαστε Παναθηναϊκός και έτσι πρέπει".

Κουτρουμπής: "Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ χωρίς λόγο"

Ο Παναθηναϊκός δεν πίεσε όπως θα έπρεπε τον ΠΑΟΚ και έδωσε χώρους στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τους οποίους τους εκμεταλλεύτηκε σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Κουτρουμπής.

Ο αμυντικός των πράσινων τόνισε:

"Ξέραμε πως είναι ένα δύσκολο ματς, ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός φέτος αλλά δυστυχώς δεν ανταπεξήλθαμε όπως θα θέλαμε. Χάσαμε με ένα βαρύ σκορ. Αυτά τα δέκα λεπτά που φάγαμε τα τρία γκολ ήταν το κλειδί του αγώνα. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια".

Τι δεν βγήκε στοπ πλάνο;
"Δεν πιέσαμε όπως έπρεπε τον ΠΑΟΚ, είχε κενούς χώρους και το εκμεταλλεύτηκε. Έβαλε εύκολα τρία γκολ. Ήρθε και το πρώτο γκολ το οποίο ήταν με πέναλτι το οποίο ακούσαμε ήταν έξω από την περιοχή, δεν είμαι σίγουρος τώρα και ήρθε αυτή η βαριά ήττα".

Ήσασταν και λίγο άτολμοι επιθετικά, μόλις μια τελική στο πρώτο ημίχρονο;
"Τους περιμέναμε πάρα πολύ χωρίς λόγο στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε. Ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε αυτό και σκόραρε τρία γκολ".

Η ζωή συνεχίζεται και έρχονται και άλλα παιχνίδια, περιμένεις να βγάλει αντίδραση η ομάδα; "Μετά από μια τέτοια ήττα, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε το ματς του Κυπέλλου, είναι το πρώτο ματς,αλλά και αυτό με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό".

Με την υπόθεση τίτλο τι βλέπεις τώρα, χάσατε πολύτιμο έδαφος;
"Χάσαμε πολύτιμοι έδαφος γιατί και ο Ολυμπιακός κέρδισε σήμερα αλλά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ