ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καπαρώνει" με 1,8 εκατ. ευρώ τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπενφίκα που δεν έπαψε ποτέ της να ενδιαφέρεται για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο θέλει να "κλείσει" από τώρα το νεαρό γκολκίπερ και να τον πάρει τον Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Στη λήξη της ελληνικής μεταγραφικής περιόδου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος βρέθηκε ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα αλλά οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ δεν συμφώνησε στα χρήματα που του πρόσφεραν οι "Αετοί".

Η Μπενφίκα δεν έβγαλε ποτέ από το μεταγραφικό της κάδρο τον διεθνή με τη Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας γκολκίπερ αλλά συνέχισε να έχει την περίπτωση του στα υπόψιν της και να δει πως θα μπορούσε να "καπαρώσει" από τώρα τον Βλαχοδήμο.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως η Μπενφίκα ψάχνει τρόπο να "κλείσει" από τώρα ενόψει Ιανουαρίου ή του επόμενου καλοκαιριού τον Βλαχοδήμο και εν συνεχεία να τον αφήσει δανεικό στους πράσινους μέχρι τον Ιανουάριο ή μέχρι το τέλος της σεζόν, και το επόμενο καλοκαίρι να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Μάλιστα η προσφορά των Πορτογάλων αγγίζει το 1,8 εκατ. ευρώ με τα περισσότερα εξ αυτών άμεσα καταβλητέα και στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν πως και πως τα χρήματα, ακόμα και τώρα αν μπορούσαν, ώστε να τα έχουν διαθέσιμα για τα τέλη Σεπτέμβρη και τις υποχρεώσεις που έχουν ενόψει. Απλά θα πρέπει να δούμε πως θα βρεθεί η "φόρμουλα" ανάμεσα στις δυο ομάδες ώστε το "deal" να κλείσει από τώρα.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τη FIFA η μεταγραφική περίοδος στην Πορτογαλία είναι ακόμα ανοιχτή και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22/9). Κάτι που δίνει το δικαίωμα στην Μπενφίκα να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή και να τον αφήσει δανεικό στο τριφύλλι.

"Καπαρώνει" με 1,8 εκατ. ευρώ τον Βλαχοδήμο η Μπενφίκα

Να θυμίσουμε ότι η Μπενφίκα πούλησε το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 40 εκατ. ευρώ τον Έντερσον Μοράις και βασικός είναι πλέον ο 22χρονος Μπρούνο Βαρέλα που προέρχεται από τις ακαδημίες των "Αετών" και επέστρεψε φέτος από την Σετούμπαλ.

Οι Πορτογάλοι την ίδια ώρα έχουν στη διάθεση τους δυο ακόμα έμπειρους γκολκίπερ και ψάχνουν έναν επίσης νεαρό ώστε να σχηματίσει το δίδυμο είτε για μετά τον Ιανουάριο, είτε για την επόμενη περίοδο με τον Μοράις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ