ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά τη Δευτέρα ο Αυλωνίτης στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Θεραπεία ακολούθησε στην προπόνηση της Παρασκευής ο Τάσος Αυλωνίτης με τον αμυντικό του τριφυλλιού να μπαίνει κανονικά από Δευτέρα στο πρόγραμμα. Ατομικό και για Κουρμπέλη, Εμμανουηλίδη.

Με μια προπόνηση που έγινε υπό τις οδηγίες του Μπλένταρ Κόλα συνεχίστηκαν οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού την Παρασκευή το απόγευμα καθώς οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Γιάγκου ήταν στην Βαρκελώνη.

Το πρόγραμμα είχε αρκετές απουσίες καθώς πλην του Άλτμαν που συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του και του Μολίνς ο οποίος είχε ίωση και δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προέκυψαν και νέα προβλήματα.

Συγκεκριμένα ο Αυλωνίτης έκανε θεραπεία και εν συνεχεία βγήκε στο γήπεδο για χαλαρό πρόγραμμα. Τη Δευτέρα όμως θα είναι έτοιμος να γυμναστεί και πάλι κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Απρόοπτο προέκυψε και με τον Εμμανουηλίδη που δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο στο παιχνίδι της Κ20 με την ΑΕΚ.

Όσο για τον Κουρμπέλη συνέχισε με θεραπεία και γυμναστήριο στο γήπεδο για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Στην προπόνηση δεν πήραν μέρος και οι Πίσπας, Κουντουριώτης, Αποστολάκης και Θεοχάρης που το Σάββατο θα ενισχύσουν την Κ20 του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και εν συνεχεία κατοχή και ελεύθερο παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξει ρεπό και ευκαιρία για ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις.

Όσο για την επιστροφή του Ουζουνίδη από την Βαρκελώνη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη το πρωί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ