ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κανονικά ο Λέτο, μπήκε και ο Μέστο στον Παναθηναϊκό

Κανονικά ο Λέτο, μπήκε και ο Μέστο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη είναι οι Λέτο και Μέστο με τον Αργεντινό να μπαίνει στη δεύτερη εβδομάδα φουλ προπονήσεων και τον Ιταλό να μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης. (VIDEO)

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν στην αναμέτρηση με τον Αστέρα έκαναν αποφόρτιση, όπως και οι Μπουζούκης, Μίγγος που είχαν παίξει στο παιχνίδι της Κ20 το Σάββατο το πρωί.

Αντίθετα όλοι οι υπόλοιποι δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης με τον Ουζουνίδη να βλέπει τους Λέτο και Μέστο να προπονούνται κανονικά.

Ο Αργεντινός μπήκε στην δεύτερη εβδομάδα φουλ προπονήσεων και τώρα λογικά αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο θα ακολουθήσει την αποστολή των πράσινων ενώ και ο Ιταλός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και επανήλθε στη διάθεση του 48χρονου τεχνικού. Το πρόγραμμα της προπόνησης είχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

ΣΥΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΚΕΦΑΛΟ Ο ΕΜΠΟΚΟΥ

Εν τω μεταξύ καθησυχαστικά ήταν τα νέα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Πολ Ζοζέ Εμποκού ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αστέρα. Από το Σάββατο ήταν δεδομένο ότι δεν είχε κάτι σοβαρό και προφυλάχθηκε από τη στιγμή που το ματς ήταν ήδη στο 4-0.

Ο Εμποκού υπέστη μια σύσπαση στον τετρακέφαλο, θα ακολουθήσει θεραπεία τις επόμενες δυο μέρες, και αν όλα πάνε καλά και δεν αλλάξει κάτι θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Ο επιθετικός από το Κονγκό θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο και έστω και με δυο προπονήσεις, Πέμπτη και Παρασκευή αναμένεται να ταξιδέψει στην Ξάνθη.

ΕΚΤΟΣ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Αντίθετα ο Τελάντερ συνέχισε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης όπως και ο Πασχάλης Στάικος. Άλλωστε ο Δανός από την προηγούμενη εβδομάδα που μπήκε να μπει σε φουλ ρυθμούς υπέστη νέο τραυματισμό ο οποίος δεν αποκλείεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Από εκεί και πέρα τόσο η προπόνηση της Τρίτης όσο και αυτής της Τετάρτης θα είναι πρωινές και εν συνεχεία Πέμπτη θα γίνει μια απογευματινή και την Παρασκευή μετά την προπόνηση θα έχουμε την αναχώρηση για την Ξάνθη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ