ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπετσής: "Το 3Χ3 και ποτέ μην λες ποτέ"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Καμπετσής τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικήσει τη νίκη σε καθένα από τα παιχνίδια που απομένουν στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για την πεντάδα, υποστήριξε ο Αργύρης Καμπετσής. Ο νεαρός στράικερ μίλησε μετά τη νίκη επί του Άρη με 2-0 στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

"Θέλουμε να κάνουμε το απόλυτο, με τρεις νίκες ως το φινάλε και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Ποτέ μη λες ποτέ, μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα το παλέψουμε", ανέφερε ο Καμπετσής.

Ο Καμπετσής στάθηκε και στην ικανοποίηση που προσφέρει στον Παναθηναϊκό η νίκη επί του βασικού ανταγωνιστή του για την πεντάδα: "Ήταν μία σημαντική νίκη για όλους μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ανταγωνιζόμασταν όλο το χρόνο για να μπούμε στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Θεωρώ ότι στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Παίξαμε πολύ καλά στο β’ ημίχρονο και δείξαμε ότι το θέλαμε πιο πολύ από τον Άρη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ