ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμπετσής: "Με 2-3 λεπτά ακόμα θα κάναμε την ανατροπή"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Καμπετσής μίλησε για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, σημειώνοντας ότι η ομάδα του μπορούσε την ανατροπή εάν είχε λίγα λεπτά ακόμη, μετά το γκολ του Μακέντα, στη διάθεσή της.

Ο Γιώργος Δώνης πέρασε τον Καμπετσή στο 77' του Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1, είχε δοκάρι και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι είπε ότι παρότι η ομάδα του δεν νίκησε, είχε ως κέρδος το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιθετικός ερωτηθείς για το αν μπορούσαν οι "πράσινοι" να φέρουν το παιχνίδι... τούμπα είπε: " Δέκα λεπτά, πηγαίναμε αρκετά καλά στο τέλος. Με 2-3 λεπτά ακόμα θα κάναμε την ανατροπή".

Γιατί άργησε να μπει στο ματς ο Παναθηναϊκός;

" Ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ξυπνήσαμε και είχαμε τον έλεγχο της μπάλας και βγάλαμε και φάσεις".

Ένα ματς αν δεν το κερδίζεις, δεν πρέπει να το χάνεις λένε οι προπονητές;

" Εμείς από την αρχή η αποστολή μας ήταν να έρθουμε εδώ να κερδίσουμε. Δεν έκατσε, αλλά πήραμε τον πόντο και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας στηρίξει".

Είδαμε τον κόσμο να χειροκροτεί και στο τέλος, να τραγουδάτε όλοι μαζί, παρά το κακό σας παιχνίδι;

" Αυτό είναι το σημαντικότερο, παρόλο που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ο κόσμος ήταν δίπλα μας και αυτό είναι το κέρδος μας από σήμερα".

Για το δοκάρι που είχε σχολίασε: " Τι να πω, ατυχία ήταν. Συμβαίνουν αυτά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ