ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καμπέσας: "Μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός"

Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa)
Ecuador's Bryan Cabezas, right, and his teammate Pervis Estupinan, celebrate his goal against Colombia during a U-20 South America qualifying soccer tournament match for the 2017 South Korea U-20 World Cup, in Quito, Ecuador, Wednesday, Feb. 8, 2017. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

Ο Μπράιαν Καμπέσας μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή του Εκουαδόρ και χαρακτήρισε ως μεγάλη ευκαιρία αυτή που του παρουσιάζεται να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Αταλάντα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αταλάντα για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ από το Εκουαδόρ, Μπράιαν Καμπέσας. Ο Νοτιοαμερικάνος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, Area Deportiva, και χαρακτήρισε ως μεγάλη ευκαιρία αυτή που του παρουσιάζεται να αγωνιστεί στο "τριφύλλι".

Ο Καμπέσας, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή και τόνισε ότι απομένει η διευθέτηση λεπτομερειών για την ολοκλήρωση του deal.

"Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή. Ειλικρινά, την περασμένη σεζόν έπαιξα 20 λεπτά, είχα έναν τραυματισμό... Ψάχνω μια εναλλακτική λύση για να πάρω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Είμαι αρκετά νέος.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Europa League, είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα το θεωρούν δεδομένο. Αλλά, δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Όταν υπάρχει κάτι δεδομένο, θα το ανακοινώσω μέσω των λογαριασμών μου στα social media.

Όπως και είπα και πριν ο Παναθηναϊκός θα είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί την περασμένη σεζόν σχεδόν δεν έπαιζα. Μένουν ακόμη λεπτομέρειες, είναι προφανώς απόφαση δική μου. Το σκεπτικό είναι να επιστρέψω στην Αταλάντα με περισσότερη ωριμότητα. Δεν είμαι ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, γιατί δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Θα υπάρξει, όταν διευθετηθούν οι λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες ανάμεσα στις ομάδες και με τον ατζέντη του.

Δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες κι ονόματα για τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί. Αλλά έχω και την επιλογή να μείνω στην Αταλάντα, ή να πάω σε άλλη ιταλική ομάδα.

Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού ή με κάποιον άλλον. Είμαι συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της Αταλάντα. Είναι καλό που υπάρχουν κι άλλοι Νοτιοαμερικάνοι στην ομάδα, θα βοηθήσει ενδεχομένως στην επικοινωνία", υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Μπράιαν Καμπέσας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ