ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καμπανάκι" για την συνέχεια

"Καμπανάκι" για την συνέχεια
INTIME SPORTS

Από το πάθος με τον ΠΑΣ στην φλυαρία με την Δόξα και τον Κατσουράνη να χαρίζει στο φινάλε μια νίκη που έδειξε αρκετά πράγματα. Το Sport24.gr αναλύει.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα είχε φέρει και πάλι προσδοκίες στους φίλους του "τριφυλλιού" που ταρακουνήθηκαν από την εμφάνιση και την αγχωτική νίκη με 1-0 επί της Δόξας Δράμας.

Λίγο μάλιστα πριν την σέντρα του αγώνα, οι φίλοι της ομάδας μάθαιναν πως η διοικητική κατρακύλα συνεχίζονταν με τον Δημήτρη Γόντικα να εκπέμπει SOS προς τους μετόχους. Δείτε τα highlights του ματς, αλλά και το πολύτιμο γκολ του Κατσουράνη που ξέσπασε μετά.

Οι απώλειες των ΑΕΚ και Ολυμπιακό από την Δόξα Δράμας είχαν σημάνει "συναγερμό" στις τάξεις της τεχνική ηγεσίας που μετέφερε την προσπάθεια που θα χρειαστεί κόντρα στην Δόξα Δράμας.Μήνυμα που οι παίκτες δεν έλαβαν έγκαιρα αλλά χρειάστηκε να περάσουν τα πρώτα 45 λεπτά για να ανεβάσουν ταχύτητα.

Μάταια, όμως αφού παίκτες "κλειδιά" όπως οι Κουίνσι, Τοτσέ και Ζέκα ήταν σε κακή μέρα και δεν μπορούσαν να προσφέρουν κάτι στο ματς με τον πολύτιμο χρόνο να "πνίγει" τις προσπάθειες των "πράσινων" και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να υπερασπίζεται την ομάδα του με λύσεις από τον πάγκο τους Καραγκούνη, Μαυρία και Πετρόπουλο.

Αυτό έδωσε περισσότερη εμπειρία στο ματς (Καραγκούνης), πίεση από το δεξί άκρο (με Μαυρία) και άλλη λύση στην επίθεση (με τον Πετρόπουλο) αλλά κανείς εκτός του "μικρού" δεν βοήθησε μέχρι το φινάλε. Εκεί που ο Μαυρίας βρήκε τρόπο να σουτάρει και ο Κατσουράνης να πάρει το ριμπάουντ και να βάλει ζεστάνει τις "παγωμένες καρδιές" όσων ήταν στο κρύο ΟΑΚΑ αλλά και όσων παρακολουθούσαν στα "μουγκά" την αναμέτρηση από την Nova (λόγω της απεργίας της ΕΣΗΕΑ).

"Καμπανάκι" για την συνέχεια

Σαφώς και το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει αφορμή για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν πως τίποτα δεν μπορεί να αποκτηθεί εύκολα ούτε καμιά ομάδα (όπως η ουραγός Δόξα) δεν θα χαριστεί.

Επομένως η κατάκτηση των βαθμών της νίκης στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια του "τριφυλλιού" στο ΟΑΚΑ που μπορούν να φέρουν τους "πράσινους" στην κορυφή και με διαφορά από τον Ολυμπιακό, θα είναι "καμπανάκι" για την συνέχεια.

Επιβάλλεται οι παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και ο προπονητής του να δείξουν την εικόνα που είχαν στους "Ζωσιμάδες" για να λυγίσουν τους Ατρόμητο (Κυριακή) και Λεβαδειακό (Τετάρτη) προκειμένου να πάνε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να έχουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα για την συνέχεια.

Η έκκληση για βοήθεια

Και αν ο 65χρονος τεχνικός καλείται να βρει λύσεις για να κερδίζει η ομάδα του χωρίς να φτάνει στο αγχωτικό 1-0... σκορ που είχε στα δύο τελευταία ματς με νίκες στο φινάλε, SOS εκπέμπει ήδη η διοίκηση του συλλόγου με τον δικό της τρόπο.

Ο Δημήτρης Γόντικας βλέποντας πως τα χρήματα στα ταμεία λιγοστεύουν και οι "Μεσίες της Αραβίας" για την ώρα είναι stand by, απέστειλε επιστολές προς όλους τους μετόχους (ακόμα και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη) να βάλουν το χέρι στην τσέπη γιατί τα πράγματα είναι κάτι περισσότερο από οριακά και τους ζητάει άμεσα να σώσουν την κατάσταση που είναι τραγική.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ