ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καμία κινητικότητα από τον Πιεμπονγκσάντ

ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΜΠΟΝΓΚΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Πιεμπονγκσάντ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει ενημέρωση από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την κατάθεση χρημάτων στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένει...

Η κωλυσιεργία συνεχίζεται από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ... Ο Ταϊλανδός όχι μόνο δεν έχει αποστείλει το έμβασμα του ενός εκατομμυρίου ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά δεν έχει καν ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις του τον Γιάννη Αλαφούζο. Αναμφίβολα, η στάση του κρίνεται περίεργη, επειδή δεν συμβάλλει στην ολοκλήρωση του deal.

Ο Αλαφούζος έχει εξαντλήσει τα περιθώρια των παραχωρήσεων και της υπομονής προς τον Πιεμπονγκσάντ, όμως εκείνος δεν ανταποκρίνεται. Ο εφοπλιστής, ωστόσο, δεν πρόκειται να εκδηλώσει ανοιχτά τη δυσαρέσκεια του, τουλάχιστον προς το παρόν. Αλλά δεν είναι βέβαιο για πόσο ακόμα θα περιμένει από τον Ταϊλανδό να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, όταν τα έχει αθετήσει αρκετές φορές μέχρι τώρα. Περαιτέρω, ο Αλαφούζος είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τον προγραμματισμό του, αφού φαίνεται πως θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί μόνος του την ΠΑΕ.

Οι συνεργάτες του έχουν επαφές με τους πιστωτές του Παναθηναϊκού και ιεραρχούν τις εκκρεμότητες, προκειμένου να εξοφλήσουν τις πιο επείγουσες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ