ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καλή δύναμη" και αντίο από τον Μολέντο

ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ροντρίγκο Μολέντο συγκέντρωσε τα πράγματα του και το Σάββατο αναχωρεί για το Πόρτο Αλέγκρε, κλείνοντας την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. "Αντίο" και από τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Οι αποχαιρετισμοί εξελίσσονται σε καθημερινό φαινόμενο στο "Γεώργιος Καλαφάτης", όσο πλησιάζει η λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μετά τον Λούκας Βιγιαφάνιες, την Παρασκευή ήταν η σειρά του Ροντρίγκο Μολέντο και του Όσκαρ Χίλιεμαρκ να πουν αντίο στους συμπαίκτες τους. Άλλωστε, οι δύο παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα.

Ο Μολέντο μάζεψε όσα πράγματα είχε αφήσει από τις προηγούμενες ημέρες στο αθλητικό κέντρο και στη συνέχεια μίλησε με τους συμπαίκτες του και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Ο Βραζιλιάνος ευχήθηκε " καλή δύναμη" σε όλους, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αντιξοότητες και ευχαρίστησε τον Ουζουνίδη και τους συνεργάτες του για την κατανόηση που έδειξαν το τελευταίο δίμηνο με την περίπτωση του. Ο 30χρονος στόπερ εξέφρασε τη λύπη του για την πορεία που παίρνει ο Παναθηναϊκός και τόνισε ότι ελπίζει να βρεθεί κάποιος που θα αντιστρέψει την κατάσταση.

Ο Μολέντο αναμένεται να αναχωρήσει το Σάββατο από την Αθήνα και να φτάσει την Κυριακή στο Πόρτο Αλέγκρε, μετά την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στην Ιντερνασιονάλ.

Για τον Χίλιεμαρκ ο αποχαιρετισμός ήταν πιο εύκολος, αφού ο Σουηδός μετρά μόνο ένα πεντάμηνο στην ομάδα και δεν έχει "δεθεί" τόσο πολύ με τους συμπαίκτες του. Ο 23χρονος επιτελικός θα φύγει για τη Γένοβα στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετά τη διακοπή του δανεισμού του από τη Τζένοα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ