ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και ο Κουρμπέλης για Σταντάρ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δεν αποκλείεται να διερυνθεί η μίνι ελληνική κοινότητα της Σταντάρ Λιέγης το προσεχές καλοκαίρι, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ψηλά στη λίστα της βελγικής ομάδας.

Από το Κορακοβούνι Αρκαδίας στη Γένοβα; Σε άλλη ιταλική πόλη; Η' μήπως στη Λιέγη; Το δεδομένο είναι ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης - αν δεν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός - δεν πρόκειται να φορά την πράσινη φανέλα το καλοκαίρι και ότι η Σταντάρ Λιέγης προστίθεται στη λίστα των έντονα ενδιαφερόμενων.

Άλλωστε στη Λιέγη η "ελληνική παροικία" όχι μόνο έχει εδραιωθεί για τα καλά, αλλά μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Προπονητής από... Ατρόμητο (Σα Πίντο) και παίκτες σχεδόν από όλο το Big - 4! Μόνο η ΑΕΚ δεν έχει... εκπρόσωπό της στη Σταντάρ.

Στους Κώστα Λαϊφη που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και Πολ Ζοσέ Εμποκού που επέστρεψε μετά τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό, προστέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Γκόικο Τσίμιροτ (ΠΑΟΚ) και μόλις χθες ο Γιώργος Κουτρουμπής που είχε μείνει ελεύθερος από τους Πράσινους και ο Μεχντί Καρσελά που δόθηκε δανεικός από τον πρωταθλητή Ελλάδας!

Ο Κουρμπέλης έχει προταθεί στη Σταντάρ που έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά ακόμη δεν το έχει καταθέσει ούτε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ούτε στον μάνατζερ του 25χρονου μέσου, Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος "ψήνει" προτάσεις από το Καμπιονάτο (Σαμπντόρια και όχι μόνο) μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο.

Στόχος του "διδύμου" και του Παναθηναϊκού είναι εντός του μηνός να έχει κλείσει τo deal για την καλοκαιρινή πώληση του αρχηγού του Τριφυλλιού, με συμφωνία " α λα Μπενφίκα - Βλαχοδήμος". Διότι η πίεση από τους πιστωτές είναι τεράστια και τα έσοδα από τις πωλήσεις ήταν συνολικά μόνο 1.2 εκατ. ευρώ (Βιγιαφάνιες, Χουλτ, Μολέντο).

Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση του Κουρμπέλη θα μας... απασχολήσει έντονα κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, διότι απλούστατα θα απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού...

* Παρεμπιπτόντως, η Σταντάρ Λιέγης με βασικούς τους Λαϊφη - Εμποκού διέλυσε χθες 4-1 την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ (27 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα!) στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Βελγίου και σχεδόν εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό, όπου μπορεί να βρει αντίπαλο την πρώην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Με σκόρερ και τον Ατζαγκούν η Κορτράικ είχε νικήσει 3-2 την Γκενκ στον έτερο ημιτελικό...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ