ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Και η Νασιονάλ για Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες για τον Αντρές Τσάβες κι αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό ίσως και τη Δευτέρα (8/1).

Συνεχίζεται από τον Αντρές Τσάβες η αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ομάδες από την Αργεντινή (Μπελγράνο, Εστουδιάντες, Ταγιέρες) δεδομένα ενδιαφέρονται για τον "κομαντάντε", αλλά πρόταση επίσημη δεν έχει κατατεθεί στον Παναθηναϊκό.

Ο Τσάβες μπορεί να βρίσκεται στην Αργεντινή, αρνούμενος να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, αλλά παραμένει περιουσιακό στοιχείο του τριφυλλιού. Τις τελευταίες ώρες προέκυψε και νέος "μνηστήρας". Είναι η Νασιονάλ από την Ουρουγουάη σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ενδιαφέρον της ομάδας του Μοντεβιδέο για τον 26χρονο Αργεντινό φορ προέκυψε με συστάσεις Ντιέγκο Λουγκάνο.

Οι Τσάβες και Λουγκάνο υπήρξαν συμπαίκτες στη Σάο Πάουλο και ο πρώην αμυντικός των Φενέρμπαχτσε, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μάλαγα, Γουέστ Μπρον, Χάκεν και Σέρο Πορτένιο τον πρότεινε στη Νασιονάλ με τη διοίκηση της οποίας διατηρεί άριστες σχέσεις (άλλωστε ξεκίνησε τη θητεία του από την "μπόλσο").

Μάλιστα, από την Ουρουγουάη εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί να κατατεθεί επίσημη πρόταση προς το τριφύλλι ακόμη κι εντός της Δευτέρας (8/1), δεδομένου ότι το ενδιαφέρον είναι έντονο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ