ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ20: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αστέρας και Παναθηναϊκός

Κ20: Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις Αστέρας και Παναθηναϊκός

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να προηγούνται με 2-0 και τους Αρκάδες να φτάνουν στην ισοφάριση ελάχιστα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. (VIDEO)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό το οποίο έληξε ισόπαλο 2-2 με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 2-0 παίζοντας πολύ καλά μέχρι το 50' αλλά εν συνεχεία ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τα ατομικά λάθη του τριφυλλιού και έφτασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δυο ομάδων με πρωταγωνιστές και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2' μετά από ωραία ενέργεια του Κουντουριώτη και σουτ έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καπετάνου.

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και έχασαν κάποιες καλές στιγμές για να βάλουν και άλλα γκολ ενώ και ο Αστέρας από την πλευρά έψαξε το γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το τριφύλλι έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα στο 50' όταν οι πράσινοι πίεσαν και έκλεψαν την μπάλα με τον Μπουζούκη από τα δεξιά να κατεβαίνει προς την εστία των Αρκάδων και με δυνατό αριστερό σουτ να γράφει το 2-0.

Οι Αρκάδες δεν παράτησαν το παιχνίδι αλλά το κυνήγησαν μέχρι τέλους. Αρχικά μείωσαν σε 2-1 στο 68' μετά από ωραίο σουτ του Γλέζου που ήταν ανενόχλητος έξω από την περιοχή.

Οι πράσινοι στο τελευταίο μέρος του αγώνα παρουσιάστηκαν επιπόλαιοι και έκαναν πολλά ατομικά λάθη με συνέπεια να δεχθούν και δεύτερο γκολ στου 87'. Σε κόρνερ από τα δεξιά ο Τζίμας νίκησε την άμυνα του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε για τον Αστέρα.

Αστέρας: Καπετάνος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ζήσης, Γλέζος, Νικολακόπουλος, Τζίμας, Μαρίνος, Ασημάκης, Κανελλόπουλος, Τσάνγκ. Έπαιξαν και οι Μπλάτσος, Τσέκος, Φωτόπουλος.

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος, Μανιδάκης, Θεοχάρης, Ζωγραφάκης (85' Σέχου), Σκεντεράι, Κουντουριώτης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (68' Ξεπεπαδάκης), Εμμανουηλίδης (46' Δημήτρουλας), Πίσπας.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 9 23
2. ΠΑΟΚ 8 20
3. Ατρόμητος 9 20
4. Αστέρας 10 17
5. Πανιώνιος 9 17
6. Ξάνθη 9 16
7. Ολυμπιακός 8 13
8. Λεβαδειακός 9 13
9. Παναιτωλικός 9 11
10. ΑΕΚ 8 10
11. Πλατανιάς 6 8
12. ΠΑΣ Γιάννινα 8 6
13. Απόλλων Σμύρνης 9 6
14. Λαμία 10 4
15. Κέρκυρα 8 4
16. ΑΕΛ 7 2
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ