ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

K19 Βόλος - Παναθηναϊκός 0-1: Διπλό υπό το βλέμμα του Σαραβάκου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν με 1-0 στο Βόλο πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό, νικώντας παράλληλα και τις πολλές απουσίες που είχαν.

Ένα σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής επικρατώντας με 1-0 του Βόλου εκτός έδρας σε ένα ματς που εκτός του αντιπάλου είχαν να ξεπεράσουν και τις απουσίες τους.

Οι Ζαγαρίτης, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος είχαν μείνει εκτός για να είναι στην αποστολή των Νέων, ο Τζαβίδας ήταν τραυματίας και ο Σερπέζης που είχε παίξει την Πέμπτη στο Κύπελλο με την Παναχαϊκή έμεινε στον πάγκο.

Το τριφύλλι όμως υπό το βλέμμα του Δημήτρη Σαραβάκου που βρέθηκε από χθες το μεσημέρι στο Βόλο για να δει αγωνιζόμενη την Κ19 και με τους Σούλτσε - Καλομοίρη να τραβούν το ρυθμό πήρε τη νίκη και παραμένει στο κυνήγι του ΠΑΟΚ, ένα βαθμό πίσω του και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στην αρχή με τον Σούλτσε και τον Ηλιάδη αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 36' όμως ο Καλομοίρης έκανε την όμορφη ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και γύρισε στο πρώτο δοκάρι με τον πρώτο σκόρερ των πράσινων να πλασάρει εύστοχα.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι πράσινοι απείλησαν με Καλομοίρη και Ηλιάδη αλλά δεν βρήκαν το δεύτερο γκολ που έψαχναν. Το 0-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με το τριφύλλι να φτάνει στην κατάκτηση των τριών βαθμών

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος):Χριστογεώργος, Σαμαράς, Κούτσιας, Σαντικάι, Σπίνος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Καλομοίρης, Σούλτσε.

Ως αλλαγές πέρασαν στο παιχνίδι οι Σερπέζης, Δημοσθενιάδης και Καρβούνης

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ