ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Τριάρα και κορυφή για τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και επανήλθε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μια ακόμη νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 3-1 του Λεβαδειακού και διατήρησε το αήττητο σερί του ενώ επέστρεψε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Οι πράσινοι ήταν αρκετά καλοί κατά διαστήματα και πέτυχαν τρία γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Μαυρουδή ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής και κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ. Εν συνεχεία ακολούθησε σωρεία χαμένων ευκαιριών με τον Τζαβίδα στο 28' να έχει δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια στο 41' με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από απόκρουση της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε τρεις καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά. Στο 58΄ο Καραγιάννης είχε δοκάρι ενώ ο Τζαβίδας στην επαναφορά έχασε σπουδαία ευκαιρία.

Ο Ντοματάς ήταν αυτός που έλυσε τον "γόρδιο δεσμό" στο 70', πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι, με εύστοχο πλασέ μετά από γύρισμα του Σερπέζη. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 83' όταν ο Αθανασακόπουλος έδωσε στον Σαμαρά που περασε τον αντίπαλο γκολκίπερ και πλάσαρε σε κενή εστία.

Παναθηναϊκός: Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σπίνος, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Αναστόπουλος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης. Επαιξαν επιπλέον οι: Ντοματάς, Σαμαράς, Κώστας, Σαντιγκάι και Τουρκοχωρίτης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

12

30

2.

Ολυμπιακός

11

28

3.

Ατρόμητος

12

23

4.

Πανιώνιος

12

22

5.

Αστέρας

12

17

6.

Πλατανιάς

12

12

7.

ΑΕΚ

12

8

8.

Απόλλων Σμ.

10

4

9.

Λεβαδειακός

13

3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ