ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: "Πάτησε" τη Μπάγερν, 3-0 ο Παναθηναϊκός

Κ17: "Πάτησε" τη Μπάγερν, 3-0 ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Μπάγερν στο δεύτερο παιχνίδι του στο "Puskas Cup" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμμανουηλίδη και την Δευτέρα θα παίξει στον τελικό του τουρνουά κόντρα με μια εκ των Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκπληκτική εμφάνιση και δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κ17 του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με τους παίκτες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου να επικρατούν με 3-0 και να φτάνουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Έτσι την Δευτέρα θα βρεθούν στον μεγάλο τελικό του "Puskas Cup" και θα παίξουν με μια εκ των Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή Ρεάλ Μαδρίτης που διεκδικούν την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πάρα πολύ καλά και πέρα από τα τρία γκολ που σημείωσε είχε και άλλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 15' ο Εμμανουηλίδης βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 40', ο Σκεντεράι άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό που πήγε με 1-0 στα αποδυτήρια.

Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι πράσινοι έκαναν δυο τα τέρματα τους όταν στο 54' ο Εμμανουηλίδης μπήκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ έγραψε το 2-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο πρώτος σκόρερ της Κ17 του Παναθηναϊκού έκανε πανέμορφη ατομική ενέργεια αλλά σούταρε πάνω από την εστία.

Πριν τη λήξη της αναμέτρησης οι πράσινοι κατάφεραν να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0 όταν στο 75' ο Εμμανουηλίδης πίεσε, έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 3-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (Σπίνος), Νταμπίζας, Μανιδάκης, Σκεντεράι (57' Μαντζώρος), Εμμανουηλίδης, Σούλτσε (60' Χριστοδούλου), Μιχάηλ (Τουρούκης), Ζωγραφάκης, Κολόκας (48' Θεοδωράκης), Αλεξανδρόπουλος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ