ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Νίκησε και παραμένει στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Αστέρα και παρέμεινε στην κορυφή βαθμολογικού πίνακα. Άρεσαν οι πράσινοι στο πρώτο μέρος όταν πέτυχαν και τα δυο γκολ.

Μια ακόμη νίκη πήραν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικρατώντας του Αστέρα με 2-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League και παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο μπροστά από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα οι πράσινοι αποσπάστηκαν επτά βαθμούς από τον τρίτο Πανιώνιο στους επτά βαθμούς και έχουν πάρει σαφές προβάδισμα για την είσοδο τους στο final four του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έπαιξαν αρκετά καλά στο πρώτο μέρος όταν και πέτυχαν τα δυο γκολ τους ενώ στο δεύτερο μέρος η απόδοση τους δεν ήταν τόσο καλή.

Το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Τζαβίδας στο 11' με σουτ ενώ στο 13' ο Ζαγαρίτης ήταν αυτός που έδωσε αέρα δυο τερμάτων στο τριφύλλι. Το μόνο που κατάφερε ο Αστέρας ήταν να μειώσει στο σκορ στο 67' για το τελικό 2-1.

Παναθηναϊκός: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Καλαμπόκας, Σπίνος, Σαντικάι, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Μπούτσι, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Ηλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμπόκας, Σαμαράς.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

17

42

2.

Ολυμπιακός

17

41

3.

Πανιώνιος

17

35

4.

Ατρόμητος

17

27

5.

Αστέρας

17

25

6.

Πλατανιάς

17

18

7.

ΑΕΚ

17

12

8.

Λεβαδειακός

17

7

9.

Απόλλων Σμ.

16

4

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ