ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

K17: Δεύτερη νίκη και κορυφή για τον Παναθηναϊκό, 2-1 τον Πανιώνιο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου και μετά από τρία παιχνίδια παρέμεινε αήττητος και στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Κ17 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις αγωνιστικές με τους πράσινους να παραμένουν αήττητοι μετά και την επικράτηση τους την Κυριακή επί του Πανιωνίου.

Οι πράσινοι του Κώστα Φρατζέσκου βρέθηκαν πίσω στο σκορ αλλά κατάφεραν με ωραία μπάλα και δείχνοντας χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το τρίποντο.

Οι παίκτες του τριφυλλιού μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν σωρεία ευκαιριών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι σε μια φάση από στατική φάση να πάρουν το προβάδισμα και το ημίχρονο να κλείσει με τον Πανιώνιο προηγούμενο.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ανέβασε και άλλο την απόδοση του και άρχισε να φτιάχνει τη μια φάση πίσω από την άλλη. Το 1-1 ήρθε λίγο πριν το 70' μετά από εκτέλεση στατικής φάσης και κεφαλιά που πήρε ο Σιδεράς.

Λίγο αργότερα σε μια οργανωμένη επίθεση ο Παναθηναϊκός βρήκε και ένα δεύτερο γκολ με τον Τουρκοχωρίτη ο οποίος έκανε το 2-1 και έδωσε τη νίκη στο τριφύλλι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ. Φρατζέσκος): Γαρδούνης, Σιαφάκας, Λαζαρίδης, Σιδεράς, Ρόμπι, Λιακόπουλος, Δημοσθενιάδης, Τουρκοχωρίτης, Ανθουλάκης, Λιούμης, Νιάρχος.

Έπαιξαν και οι: Βόσος, Κόμης, Κούτσιας, Σακελαρόπουλος, Λεονδάκης

Φύσσας

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1. Παναθηναϊκός 3 7
2. ΑΕΚ 3 6
3. Ολυμπιακός 2 6
4. Αστέρας 3 6
5. Λεβαδειακός 3 4
6. Απόλλων Σμ. 3 3
7. ΟΦΗ 2 1
8. Πανιώνιος 3 1
9. Ατρόμητος 2 0
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ