ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ17: Αήττητος και πρωτοπόρος ο Παναθηναϊκός, 3-2 τον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 εκτός έδρας του Ατρόμητου και διατήρησε αήττητο που τρέχει από την αρχή της σεζόν.

Διατήρησε το αήττητο σερί της για 13ο ματς η Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού καθώς την Παρασκευή το μεσημέρι κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-2 εκτός έδρας και παρέμεινε στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Περιστέρι παρά το γεγονός ότι έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και συνεχή βροχόπτωση ήταν συγκλονιστική σε εξέλιξη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πράσινους ο Παύλος Μαυρουδής που πέτυχε δυο γκολ για το τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αγώνα αλλά οι πράσινοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο με κεφαλιά του Μαυρουδή μετά από κόρνερ του Αθανασακόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο Καραγιάννης και πάλι με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λίγο μετά το 60'. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 87' σε 2-2 και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί ισόπαλο η ομάδα του Συλαϊδόπουλου πέτυχε το 3-2 και πάλι με τον Μαυρουδή στο 89' μετά από ασίστ του Ζαγαρίτη.

Παναθηναϊκός (Συλαϊδόπουλος): Μπότσαρης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Σαντικάι, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ντοματάς, Αθανασακόπουλος, Σαμαράς.

Έπαιξαν και οι Ζαγαρίτης, Δάχτυλας, Αναστόπουλος, Σπίνος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

13

33

2.

Ολυμπιακός

11

28

3.

Πανιώνιος

13

25

4.

Ατρόμητος

13

23

5.

Αστέρας

13

20

6.

Πλατανιάς

12

12

7.

ΑΕΚ

13

11

8.

Απόλλων Σμ.

12

4

9.

Λεβαδειακός

14

3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ