ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κ15: Πρωταθλητής στον Α' όμιλο ο Παναθηναϊκός, στον τελικό με ΠΑΟΚ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 /  ΠΑΟ -  ΟΣΦΠ.  ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η Κ15 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά και μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος κατέκτησε τον τίτλο στον Α' όμιλο και θα αντιμετωπίσει στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον ΠΑΟΚ που πήρε τον αντίστοιχο τίτλο στον Β' όμιλο.

Τον τίτλο του πρωταθλητή του Α' ομίλου κατέκτησε η ομάδα Παίδων του Παναθηναϊκού μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η Κ15 των πράσινων επικράτησε του Πλατανιά με 4-0 το πρωί του Σαββάτου στο "Γ. Καλαφάτης" διατήρησε το +4 από τον δεύτερο Ολυμπιακό και έτσι έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Α' όμιλο και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι Παίδες του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ που έχει πάρει τον τίτλο στον Β' όμιλο με χαρακτηριστική ευκολία. Ο τελικός αναμένεται να γίνει στη Λαμία και η πιθανότερη ημερομηνία είναι στις 21 ή 22 Απριλίου.

Η παρουσία του τριφυλλιού στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης αποτελεί τεράστια επιτυχία καθώς είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα πέντε χρόνια που διεξάγεται το πρωτάθλημα Κ15. Επίσης η επιτυχία των παικτών του Θωμά Μαυρουδή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν όλοι φέτος στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας, Τάκης Φύσσας, όμως σε συνεργασία με τους προπονητές όλων των τμημάτων έχει περάσει νοοτροπία νικητή σε όλα τα τμήματα τα οποία πάνε από το καλό στο καλύτερο φέτος.

ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ

Στο ματς του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 4-0 με γκολ που πέτυχαν οι Τσοντάκης, Δημοσθενιάδης (2) και Φρόκου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:Αυγερινός Π., Κρυπαράκος, Δημοσθενιάδης, Παυλάκης, Γωγουβίτης, Καρνέσης, Φρόκου, Κωστόπουλος, Τζαβίδας, Τόρρα, Τσοντάκης.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Πορφυρόπουλος, Μακροδήμητρης, Μπάκος, Ζαφείρης και Πουλιάνος.

Να σημειώσουμε ότι στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται και οι Ζούγρας, Νικολάου, Δημητρακόπουλος, Αρσενίου, Αυγερινός Θ.

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ: "ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ"

Ο τεχνικός του τμήματος Κ15 του Παναθηναϊκού, Θωμάς Μαυρουδής, μίλησε στο Sport24.gr για τη σημασία της επιτυχίας του τριφυλλιού και είχε να πει τα καλύτερα για τα παιδιά του ρόστερ και τη νοοτροπία νικητή που έχουν δείξει σε όλη τη χρονιά.

Ο νεαρός προπονητής υποστήριξε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία όλη τη χρονιά έκαναν τρομερή προσπάθεια, θέληση και έδειξαν νοοτροπία νικητή όλη τη χρονιά. Είχαμε έναν δύσκολο γύρο με αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια και το βγάλαμε αήττητοι με τρομερή νοοτροπία νικητή και ανατροπές σε πολλά παιχνίδια. Και όλα αυτά κάτω από δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ιδίως τη φετινή σεζόν".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

1.

Παναθηναϊκός

17

42

2.

Ολυμπιακός

17

38

3.

Ατρόμητος

17

28

4.

ΑΕΚ

18

26

5.

Αστέρας

17

20

6.

Πανιώνιος

17

16

7.

Πλατανιάς

17

0

ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΕ 17 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Η επιτυχία του Παναθηναϊκού γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι το τριφύλλι στα δεκαεφτά ματς που έχει δώσει έως τώρα μετράει μόλις μια ήττα και αυτή κόντρα στον Ολυμπιακό τον οποίο όμως έχει κερδίσει δυο φορές στη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα το ρεκόρ του τριφυλλιού έως τώρα είναι 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα.

Τα αποτελέσματα της Κ15 από την αρχή της σεζόν:

1η Αγωνιστική: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-2

2η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Αστέρας 1-1

3η Αγωνιστική: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-4

4η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 5-4

5η Αγωνιστική: Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-4

6η Αγωνιστική: Ρεπό

7η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-1

8η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 2-2

9η Αγωνιστική: Αστέρας-Παναθηναϊκός 0-1

10η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 4-0

11η Αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0

12η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 5-1

13η Αγωνιστική: Ρεπό

14η Αγωνιστική: Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-2

15η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Αστέρας 3-2

16η Αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-4

17η Αγωνιστική: Ρεπό

18η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

19η Αγωνιστική: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-2

20η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 4-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ