ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό, δεν είχα πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμάνουελ Ινσούα μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι πρώτη του επιλογή είναι η παραμονή στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγκανίασε την νέα της μπουτίκ. Εκεί παρευρέθηκαν οι παίκτες της ομάδας οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση. Παράλληλα, μίλησαν και στους εκπροσώπου του Τύπου που κάλυπταν το γεγονός.

Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν και ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε στο μέλλον του και στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του ξεκαθαρίζοντας ότι πρώτη του επιλογή είναι η παραμονή στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Αρχικά, ο Εμάνουελ Ινσούα ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του και τόνισε: "Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απο ότι περίμενα και εγω ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα".

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να αναφερθεί για την υπόθεση της ανανέωσης του συμβόλαιο του όπου δήλωσε: "Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες απάντησε: "Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο Παναθηναικος. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ".

Για τις ανανεώσεις των Ελλήνων παικτών: "Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή του κλαμπ ήταν η σωστή".

Περέα: "Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε

Από την πλευρά των παικτών μίλησε και ο Χουάν Χοσέ Περεα. Ο 19χρονος Κολομβιανός δήλωσε μεταξύ άλλων: "Σε κάθε παιχνίδι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και δουλεύουμε καθημερινά για να μην υπάρχουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε μια μεγάλη σεζόν.

Είναι λογικό σε μια ομάδα, η οποία δεν μπορεί πάντοτε και συνεχώς να αποδίδει στο 100%. Πάντα όμως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ζέση ώστε να κάνουμε το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ