ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Η ανακοίνωση είχε σκοπό να δείξει τον τρόπο σκέψης των παικτών"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Εμανουέλ Ινσούα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τον λόγο για τον οποίο βγήκε αυτή.

Για τον λόγο για τον οποίο βγήκε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού η ανακοίνωση κατά της διοίκησης των πράσινων μίλησε ο Εμανουέλ Ινσούα με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία.

Ο Αργεντινός αναφέρθηκε επίσης στο γκολ που σημείωσε αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" λέγοντας πως παρά τα προβλήματα οι πράσινοι θα πάνε για να κερδίσουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να κάνουμε δύο διαδοχικές νίκες. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι σήμερα παίξαμε πάρα πολύ καλά, κερδίσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς, νικήσαμε, παίξαμε πάρα πολύ καλά και στην άμυνα και στην επίθεση, όλη η ομάδα σαν ένα σύνολο έπαιξε πάρα πολύ καλά και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος κι αυτό είναι μια καλή αρχή ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού:
«Οι αμυντικοί, όντως, δεν το συνηθίζουμε αυτό, αλλά πραγματικά εγώ είχα μια μεγάλη ευκαιρία, μπόρεσα πήρα την μπάλα, κοντρόλαρα, σούταρα και πέτυχα αυτό το γκολ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί έβαλα το πρώτο γκολ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και πολύ αισιόδοξος».

Για τις προτροπές των οπαδών να νικήσουν τον Ολυμπιακό και αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει το «διπλό» παρά το προβλήματά του:
«Όλα τα ντέρμπι είναι ξεχωριστά. Μπορεί μια ομάδα να τα καταφέρνει στη διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά πάντα τα ντέρμπι έχουν ξεχωριστή σημασία. Από εκεί και πέρα καλούμαστε την επόμενη εβδομάδα να παίξουμε κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, όπως λέγεται και θα πάμε εκεί για τη νίκη. Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι προερχόμαστε ήδη από νίκη, την αποψινή εντός έδρας και σκοπός είναι να νικήσουμε, ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους και γενικότερα στον σύλλογο. Έχουμε μια βδομάδα μπροστά μας να προετοιμαστούμε, βεβαίως ξέρουμε ότι κι ο αντίπαλος δεν είναι στην καλύτερη περίοδο αυτή τη στιγμή, πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά».

Για την ανακοίνωση των παικτών εναντίον της διοίκησης:
«Πάντοτε όλοι οι παίκτες πέρα απ' το παιχνίδι που είναι ο βασικός μας στόχος, είμαστε και επαγγελματίες. Από εκεί και πέρα αυτό που κάνουμε είναι να επιτελούμε τη δουλειά μας, το καθήκον μας 100%. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, για όλους μας και ακριβώς το κάναμε για να δείξουμε ότι παρόλες τις δυσκολίες εδώ βρισκόμαστε, εδώ είμαστε και θα προσπαθήσουμε, αυτοί που μείναμε θα κάνουμε το καλύτερο.

Είναι μία ανακοίνωση που είχε σκοπό να δείξει τον τρόπο σκέψης και των παικτών και για όλα όσα συμβαίνουν και με τους παίκτες και με το προπονητικό τιμ και με τους υπαλλήλους της ομάδας, ουσιαστικά θα θέλαμε να δείξουμε ποιες είναι οι δικές μας απόψεις σε αυτή την κατάσταση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι μέσω αυτής της ανακοίνωσης να βρεθεί μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι πραγματικά θα βρούμε λύση».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ