ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα: "Επιστρέφω σύντομα!"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Insoua, paiktes, PAOK, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Μια μέρα μετά την αρθροσκόπηση , στην οποία υποβλήθηκε ο Εμάνουελ Ινσούα πήγε στο Κορωπί και άρχισε θεραπεία με στόχο δικό του να προλάβει να παίξει μέσα στο 2019.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι συμπαίκτες του και όλοι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον Ινσούα, που για πρώτη φορά μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε την Τρίτη το πρωί πήγε την Τετάρτη (13/11) το απόγευμα στο Κορωπί.

«Σιδερένιος», «Με το καλό Πότζο» και άλλα τέτοια έλεγαν οι συμπαίκτες του στον Αργεντίνο μπακ , που ήταν σε πολύ καλή ψυχολογία και έλεγε ότι «επιστρέφω σύντομα». Ο Ινσούα είναι μία χαρά μετά την αρθροσκόπηση και το γόνατό του δεν ήταν καθόλου πρησμένο , αλλά στεγνό.

Άρχισε θεραπεία και στόχος του παίκτη είναι να προλάβει να παίξει μέσα στο 2019. Αν όλα πάνε καλά μπορεί σε 20 ημέρες να αρχίσει να τρέχει και να ανεβάζει στροφές.

ΕΚΑΝΑΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Διπλή προπόνηση είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης. Το πρωί είχε προγραμματιστεί να δουλέψουν στη δύναμη οι παίκτες και για αυτό ήταν στο γυμναστήριο και έκαναν βάρη. Το απόγευμα η δυνατή βροχή συνεχιζόταν και ο Δώνης είδε, ότι τα γήπεδα είχαν μαζέψει πολύ νερό με αποτέλεσμα οι παίκτες για 40 λεπτά να δουλέψουν μόνο στη φυσική κατάσταση και μετά αποχώρησαν.

Θεραπεία συνέχισε ο Κότσαρης , ενώ ο Μπεκ έκανε ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά για ακόμη μια μέρα απόντες από το πρόγραμμα ήταν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ