ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στήριξη Μητσοτάκη για το γήπεδο στον Βοτανικό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους δυο άνδρες να τα λένε για 45λεπτα για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Ολοκληρώθηκε μετά από 45 λεπτά η συνάντηση που είχε την Τετάρτη το μεσημέρι ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, με θέμα συζήτησης το γήπεδο των πράσινων στο Βοτανικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα άκουσε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη συνάντηση και διαπίστωσε τη δεδομένη βούληση της Νέας Δημοκρατίας για κατασκευή γηπέδου για το τριφύλλι.

Κάτι το οποίο είχε συμβεί και στη συνάντηση που είχε με τον νέο δήμαρχο Αθηνών, Κώστα Μπακογιάννη, καθώς ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο λόγο στο έργο αυτό.

Έπρεπε όμως να συζητηθούν και κάποιες λεπτομέρειες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, που δεν αποκλείεται μετά τις 7 Ιούλη να είναι η επόμενη κυβέρνηση ώστε να συζητηθούν κάποιες λεπτομέρειες. Άλλωστε πριν μερικές μέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε μιλήσει για το ίδιο θέμα και με το νυν πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Και από πλευράς Νέας Δημοκρατίας μάλιστα η ενημέρωση αναφορικά με τη συνάντηση έλεγε πως ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς ανέφερε: "Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΔ με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ο κ. Γιαννακόπουλος του έθεσε το ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, θέμα για το οποίο ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε τη στήριξή του".

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΚΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ"

Μετά τη συνάντηση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δήλωση του στο Sport24.gr τόνισε:

"Τα περισσότερα που ελέχθησαν είχαν ειπωθεί και στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μπακογιάννη. Ο Δήμος είναι αυτός που έχει μεγαλύτερο ρόλο στο έργο αυτό. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει τότε, καθώς υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Δήμο να προχωρήσει το έργο.

Έμεναν κάποια πράγματα, που έπρεπε να συζητηθούν και με τον κ. Μητσοτάκη, ως εν δυνάμει κυβέρνηση. Άκουσα αυτά που ήθελα να ακούσω από τον κ. Μητσοτάκη. Υπάρχει και από εκεί πολύ μεγάλη διάθεση να προχωρήσει το έργο. Είναι ένα έργο καλό για την Αθήνα, καλό για τη χώρα, καλό για την ανεργία, καλό και για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζουμε αυτά που ακούσαμε να γίνουν πράξη και μετά τις εκλογές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ