ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ήρθε και έπιασε δουλειά ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Ήρθε και έπιασε δουλειά ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι από την Τρίτη (10/11) το μεσημέρι βρίσκεται στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση. Έφτασε μαζί με τους συνεργάτες του και πήγε απευθείας στο προπονητικό κέντρο των πράσινων και έπιασε δουλειά.

Η εποχή Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από την Τρίτη (10/11) το μεσημέρι με την άφιξη εκ νέου του Ιταλού τεχνικού και την παρουσία του αμέσως στο "Γ. Καλαφάτης". Ο 39χρονος προπονητής έφτασε λίγο πριν τις δυο στην Αθήνα συνοδευόμενος από τους τρεις συνεργάτες του, τους Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι και Βιτσέντζο Σάσο.

Στο αεροδρόμιο τους περίμενε ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Λεωνίδας Βόκολος μαζί με έναν ακόμη άνθρωπο του τριφυλλιού προκειμένου να υπάρχουν δυο αμάξια και να μην υπάρξει πρόβλημα με τις αποσκευές των Ιταλών.

Το νέο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού σήκωσε μανίκια με το καλημέρα καθώς μετέβη απευθείας στο "Γ. Καλαφάτης" προκειμένου να έχει μια πρώτη γνωριμία με το προπονητικό κέντρο του τριφυλλιού αλλά και με τους ανθρώπους της ομάδας καθώς δεν θέλει να χαθεί άλλος χρόνος. Ο Ιταλός θα φτιάξει το πρόγραμμα εκγύμνασης των επόμενων ημερών μέχρι και το ντέρμπι προκειμένου οι πράσινοι να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο ματς της 21ης Νοεμβρίου.

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Ουντινέζε κατά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" δεν θέλησε να μιλήσει στις κάμερες. Άλλωστε ότι ήταν να πει το είπε την Κυριακή κατά την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους του Τύπου ενώ αναμένεται να γίνει και συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστεί επίσημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ