ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Βραζιλία στέλνει τον Λουτσιάνο στην Αθήνα

Η Βραζιλία στέλνει τον Λουτσιάνο στην Αθήνα

Το "μπάσιμο" της Μποταφόγκο το βράδυ της Δευτέρας επιβεβαίωσε ότι η Κορίνθιανς έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για τον Λουτσιάνο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Προβάρει τα "πράσινα" ο Λουτσιάνο και περιμένει την τελική συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Κορίνθιανς για να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ο 24χρονος επιθετικός έχει ολοκληρώσει το δικό του κομμάτι της διαπραγμάτευσης, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 750.000 ευρώ.

Ακόμα, όπως μετέφεραν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, στην προπόνηση της Δευτέρας (10/7) ο Λουτσιάνο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες τους και τους ενημέρωσε ότι αναχωρεί για την Αθήνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα UOL Esporte, ο Παναθηναϊκός και η Κορίνθιανς έχουν ανεπαίσθητες διαφορές και σύντομα θα καταλήξουν σε συμβιβασμό. Την ίδια στιγμή, από τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή εκφραζόταν η βεβαιότητα ότι η μεταγραφή θα φιξαριστεί την Τρίτη (11/7).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κορίνθιανς θα εισπράξει 400.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό και θα διατηρήσει το 25% των δικαιωμάτων για μεταπωλητικούς σκοπούς. Αναμφίβολα, πρόκειται για σημαντικό κέρδος, αφού ο Λουτσιάνο μένει ελεύθερος στις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαίωναν τις εξελίξεις και συνιστούσαν υπομονή για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Πάντως, τον Λουτσιάνο έστελναν στην Ελλάδα και οι ρεπόρτερ της Μποταφόγκο, που ανέφεραν πως το μπάσιμο της ομάδας τους το βράδυ της Δευτέρας, απέβη άκαρπο... Η Κορίνθιανς τους πληροφόρησε πως έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό και ο Λουτσιάνο φεύγει για την Ελλάδα.

Photo Credits: Leganes Twitter

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ