ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η βιντεοκλήση του Ζέκα και τα συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού

Η βιντεοκλήση του Ζέκα και τα συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ελάχιστα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπι του Σαββάτου και τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού ο Ζέκα κάλεσε με βιντεοκλήση έναν εκ των ανθρώπων του τριφυλλιού και μετέφερε τα συγχαρητήρια του.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να βρίσκεται αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά αλλά η καρδιά του θα χτυπά πάντα δυνατά για τον Παναθηναϊκό και τους μέχρι τον Αύγουστο συμπαίκτες του.

Ο λόγος για τον Ζέκα που μετά το τέλος του ντέρμπι του Σαββάτου θέλησε να πει συγχαρητήρια σε όλους στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν.

Εξάλλου γνωρίζει καλά πόσο σημασία είχε αυτή η νίκη και ακόμα περισσότερο τη δεδομένη χρονική στιγμή που τα πράγματα δεν είναι καλά για το τριφύλλι σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Πορτογάλος μέσος από τη Δανία όπου βρίσκεται κάλεσε με βιντεοκλήση έναν από τους φυσιοθεραπευτές του Παναθηναϊκού και του ζήτησε να πάει μέσα στα αποδυτήρια ώστε να πει ο ίδιος συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Έτσι και έγινε με τον φυσιοθεραπευτή του τριφυλλιού να πηγαίνει στα αποδυτήρια και τον Πορτογάλο να λέει ο ίδιος συγχαρητήρια και μπράβο για την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού. Ο Ζέκα μίλησε και προσωπικά με κάποιους εκ των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού ενώ υπήρξε και η σχετική πλάκα.

Φυσικά λίγη ώρα αργότερα ο Ζέκα πόσταρε και στον λογαριασμό του στο instagram το μήνυμα του για τη νίκη του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ