ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Θύρα 13 τοποθετήθηκε για τα γεγονότα του ντέρμπι

Η Θύρα 13 τοποθετήθηκε για τα γεγονότα του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Η Θύρα 13 εκφράζει τη δική της άποψη για τα γεγονότα που συνέβησαν το Σάββατο (21/11), μετά την αναβολή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο (21/11) στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τοποθετήθηκε η Θύρα 13, εκδίδοντας ανακοίνωση. Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού έδωσε τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, αποδίδοντας τις ευθύνες στην Αστυνομία. Στην ανακοίνωση, γίνεται λόγος για υπερβολικά μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων, που δεν κατάφερε το παραμικρό, καθώς και για υπέρμετρη χρήση βίας, που οδήγησε στις συμπλοκές στη θύρα 11.

Επιπροσθέτως, τα μέσα ενημέρωσης κατηγορούνται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, με αποκορύφωμα την είδηση για τον τραυματισμό ενός αστυνομικού, ο οποίος εμφανίστηκε να χαροπαλεύει. Ακόμα, τονίζεται ότι τα ΜΜΕ δεν μετέφεραν στη σωστή διάσταση τους τα περιστατικά μετά την απόφαση της μη διεξαγωγής του ντέρμπι.

Η ανακοίνωση υποστηρίζει ότι τα επεισόδια και οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, προκλήθηκαν μετά την ανακοίνωση για τη μη διεξαγωγή του παιχνιδιού και τονίζει ότι η ευθύνη βαραίνει όσους την έλαβαν.

Καταλήγοντας, εγκαλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και κλείνει με την άποψη ότι τα επεισόδια θα σταματήσουν όταν απομακρυνθούν από το ποδόσφαιρο, όσοι το έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση.

Επίσης, καθιστά σαφές πως η Θύρα 13 δεν πρόκειται να διαλυθεί, ότι και αν αποφασίσει ο υπουργός και επαναλαμβάνει τη βούληση της να συνεχίσει τον πόλεμο εναντίον του παρασκηνίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ