ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σχέση Πατέρα - Καμίνη και το ραντεβού με τον Μιχαλαριά

Η σχέση Πατέρα - Καμίνη και το ραντεβού με τον Μιχαλαριά

Το Skate Park που δεν παραχωρείται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, η συνάντηση Μιχαλαριά - Καμίνη, η σύνδεση του Νικόλα Πατέρα με τον Δήμαρχο της Αθήνας και οι πολλές φήμες. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Την προσοχή πολλών τράβηξε τις προηγούμενες ημέρες η είδηση ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, παρουσία του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα.

Η επικείμενη συμμετοχή του Πατέρα σε μία συνάντηση με "πράσινη" θεματολογία, όπως είναι λογικό προκάλεσε αίσθηση, επειδή έχει αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα δρώμενα στην ομάδα ποδοσφαίρου, δωρίζοντας και τις μετοχές του στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία".

Αμέσως, διαδόθηκαν διάφορες φήμες, με άλλες να υποστηρίζουν ότι ο Πατέρας προετοιμάζει την επανενεργοποίηση του στην ΠΑΕ, ενώ έτερες υποθέτουν ότι στο ραντεβού θα προωθηθεί η υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι οι φήμες έχουν βάση. Αυτό που ισχύει σίγουρα, είναι ότι ο Ηλίας Μιχαλαριάς ζήτησε την παρέμβαση του Νικόλα Πατέρα, προκειμένου να κλειστεί ένα ραντεβού με τον Γιώργο Καμίνη.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προσπαθεί να αξιοποιήσει το skate park δίπλα στο "Απόστολος Νικολαΐδης", το οποίο του έχει παραχωρηθεί με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, αλλά έως τώρα ο Δήμαρχος εμποδίζει την παραχώρηση με διάφορα προσκόμματα.

Όσο για τη σχέση Καμίνη - Πατέρα; Ο Βασίλης Καμίνης, πατέρας του Δημάρχου της Αθήνας, είχε γεννηθεί στο Βροντάδο Χίου (μέρος που πέρασε τα παιδικά του χρόνια και ο Γιώργος Καμίνης) και εργάστηκε κατά καιρούς για τις εφοπλιστικές οικογένειες του νησιού. Ο Νίκος Πατέρας κατάγεται από τις Οινούσες, ένα νησάκι που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Χίο και συνδέεται ακτοπλοϊκά με το Βροντάδο. Γίνεται κατανοητό ότι οι δύο άνδρες είναι γνωστοί και δεν ήταν εύκολο για τον Καμίνη να αρνηθεί την απαίτηση του Πατέρα, για ένα ραντεβού με τον Μιχαλαριά.

Από εκεί και πέρα, η συνάντηση των Μιχαλαριά - Καμίνη έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης (6/10), ενώ η παρουσία του Πατέρα παραμένει αμφίβολη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ