ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σωτηρία του Παναθηναϊκού έρχεται από το "πράσινο φως" του Γραμμένου

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η Super League θα ζητήσει τις επόμενες δύο μέρες από τον Βαγγέλη Γραμμένο να ενσωματώσει στον Κανονισμό της ΕΠΟ τη διάταξη που θα κρατήσει ζωντανό τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης έχει δώσει το "οk", αλλά απομένει πλέον και αυτό της ΕΠΟ. Η Super League θα ζητήσει το επόμενο διήμερο από τον Βαγγέλη Γραμμένο να ενσωματώσει στον Κανονισμό της Ομοσπονδίας τη διάταξη που θα κρατήσει "ζωντανό" τον Παναθηναϊκό.

Η διάταξη αφορά σε τριετή "περίοδο χάριτος-επιτήρησης" για τις ομάδες, όπως προβλέπεται στον αντίστοιχο της UEFA (άρθρο 57), εφόσον υπάρχουν ειδικές συνθήκες σε κάποια ομάδα κι αναμένεται να αποτελέσει τεράστια ανάσα για τον Παναθηναϊκό.

Ήδη υπάρχει η σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Αθλητισμού όπως αναφέρει η "Live Sport", ενώ είναι κάτι που το ζήτησαν και άλλα μέλη της κυβέρνησης, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του υποβιβασμού για το "τριφύλλι".

Εκείνο που απομένει, είναι η συγκατάθεση του Βαγγέλη Γραμμένου και ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Βασίλης Γκαγκάτσης, θα τον επισκεφθεί στην ΕΠΟ και θα του ζητήσει να ενσωματωθεί το άρθρο της UEFA και στον δικό μας Κανονισμό Αδειοδότησης.

Από τη στιγμή που θα δώσει το "ok", θα γίνει η προσθήκη στον Κανονισμό, θα ενημερωθεί η UEFA κι ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει την υπόθεση του φακέλου αδειοδότησης. Με τα τωρινά δεδομένα, είναι αδύνατο να πάρουν άδεια οι "πράσινοι" και αυτή η προσθήκη θα δίνει τη λύση που περιμένει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ