ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Στουτγκάρδη δικαιούται τροφεία για Βλαχοδήμο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Στουτγκάρδη δικαιούται τροφεία για την μετεγγραφή του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, στη Μπενφίκα. Μηνύματα από Κουρμπέλη, Μολίνς και Ρέις.

Η Μπενφίκα ετοιμάζεται να κάνει δικό της τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Θέμα ημερών είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Έλληνα γκολκίπερ από τον Παναθηναϊκό στην Μπενφίκα, σύμφωνα με την " A Bola".

Το πορτογαλικό έντυπο υποστηρίζει ότι το τυπικό σκέλος της μετακίνησης θα τελειώσει την επόμενη εβδομάδα και το κόστος θα κυμανθεί μεταξύ 2.000.000 και 2.500.000 ευρώ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Στουτγκάρδη στην οποία ανήκε ο παίκτης πριν έρθει στην Ελλάδα, δικαιούται τροφεία από την επικείμενη μετεγγραφή του Βλαχοδήμου στους Λουζιτανούς. Αναλόγως με το ποσό που θα πουληθεί, θα λάβει ένα μέρος των χρημάτων.

Μηνύματα από Κουρμπέλη, Μολίνς, Ρέις

Εξάλλου, οι Κουρμπέλης και Μολίνς έστειλαν τα μηνύματά τους μέσω Instagram μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στη Λεωφόρο, έχοντας συμπαράσταση από περίπου 12.000 θεατές, που βρέθηκαν στις εξέδρες για να βοηθήσουν.

"Όλοι μαζί μπορούμε", έγραψε ο Έλληνας κεντρικός μέσος, ενώ ο Σουηδός που πέτυχε και το δεύτερο γκολ με φάουλ, ανέφερε: "Μαζί είμαστε δυνατοί. ΠΑΜΕ ΠΑΟ".

Όσο για τον Νούνο Ρέις, προτίμησε να εκφραστεί μέσω Facebook για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό: "Πράσινος για μία μέρα, πράσινος για μία ζωή".

Όλοι μαζι μπορούμε!!

A post shared by Dimitris Kourbelis (@kourbe_25_) on



Together we are strong! PAME PAO!

A post shared by Guillermo Molins (@guillemolins8) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ