ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού στον Ουζουνίδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά το ματς με τη Λαμία και την ντροπιαστική ήττα με 4-1, στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού για να συζητήσει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη για το τι φταίει και να στηρίξει τον Έλληνα προπονητή.

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι τους τελευταίους μήνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης παλεύει με νύχια και με δόντια έχοντας αναλάβει και υποχρεώσεις που δεν θα έπρεπε να έχει, μακριά από τα καθήκοντα του προπονητή, για να κρατήσει "ζωντανό" τον Παναθηναϊκό.

Για αυτό και έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου του τριφυλλιού που αναγνωρίζουν ότι αν ήταν κάποιος άλλος στη θέση του τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα ή κάλλιστα ένας άλλος προπονητής θα μπορούσε να είχε παρατήσει την ομάδα στο έλεος του θεού. Και μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και ο Ουζουνίδης είναι απλήρωτος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Έλληνας τεχνικός όμως είδε την αναγνώριση και τη στήριξη προς το πρόσωπο του ακόμα και μετά την ντροπιαστική ήττα από τη Λαμία με 4-1 για το Κύπελλο Ελλάδας. Κάτι που φυσικά δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη (22/12) και αφού επέστρεψε η αποστολή του τριφυλλιού από τη Λαμία στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, δεν ξεπερνούσαν τους δεκαπέντε, οι οποίοι θέλησαν να συζητήσουν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Δεν πήγαν ούτε με άγριες διαθέσεις, ούτε για να κράξουν... όπως θα περίμενε κανείς μετά από ένα τέτοιο ντροπιαστικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως πήγαν για να τα πουν με τον Έλληνα τεχνικό, να του εκφράσουν τη στήριξη τους και να του ζητήσουν όχι μόνο να μην τα παρατήσει αλλά να κάνει και ότι περνάει από το χέρι του για να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Ήθελαν να μάθουν από τον ίδιο τι φταίει και η ομάδα παρουσιάζει αυτό το πρόσωπο.

Ο Έλληνας τεχνικός συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους φίλους του Παναθηναϊκού στο σαλόνι του Αθλητικού κέντρου του τριφυλλιού και τους εξέφρασε την άποψη του. Το τι ειπώθηκε το γνωρίζει μόνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι φίλοι των πράσινων που ήταν παρόντες στη συνάντηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ