ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η στάση Αλαφούζου για την "τριανδρία"

Η στάση Αλαφούζου για την "τριανδρία"
Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για το πώς σκέφτεται ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, για τις διαδόσεις των τελευταίων ημερών.

Πολλά διαδίδονται τις τελευταίες ημέρες περί ρήξης στις σχέσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ φημολογείται προσέγγιση του δεύτερου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ασφαλώς, κανένας δεν μπορεί να είναι απόλυτος για το τι συμβαίνει (εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους και τους στενότερους συνεργάτες τους), ενώ αρκετοί αναρωτιούνται για τη στάση του Γιάννη Αλαφούζου.

Η πραγματικότητα είναι πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποστασιοποιηθεί από τις εξελίξεις, όπως συμβαίνει και με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ. Δεν έχει πάψει να ενημερώνεται για τα τεκταινόμενα, ούτε έχει διακόψει τους «διαύλους» επικοινωνίας με τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη. Ωστόσο, δεν ασχολείται ενεργά και τις περισσότερες επαφές τις διενεργεί ο εξ’ απορρήτων του, Χρήστος Παναγόπουλος.

Βέβαια, έτσι και αλλιώς ο Αλαφούζος είχε μικρή συμμετοχή στις διεργασίες για τις εκλογές της ΕΠΟ. Εκ πεποιθήσεως δεν αναμείχθηκε με τις Ενώσεις και προτίμησε να τηρήσει μία πιο διακριτή στάση. Επιπροσθέτως, εκτιμά πως η συνεχής έκθεση των κακώς κείμενων στο ποδόσφαιρο από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αποτέλεσαν τον «καταλύτη» για την επέμβαση της FIFA και την έναρξη της εξυγίανσης στην Ομοσπονδία.

Γενικότερα, στον Παναθηναϊκό επιμένουν να εστιάζουν στις αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην ΕΠΟ. Αποφεύγουν να σχολιάσουν τις διαδόσεις για τη σχέση Σαββίδη – Μελισσανίδη και με παρόμοια λογική θα κινηθούν στο μέλλον. Το μοναδικό που καθιστούν σαφές είναι ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν έναν νέο «χαλίφη» στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε μπελάδες ο Μπεργκ ενόψει Ολυμπιακού
Ουζουνίδης: "Δεν πρέπει να είμαστε σε ευφορία"
Ατομικό ξανά και εκτός Ξάνθης ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό
Μικρότερο μπάτζετ, διαφορετικές επιλογές
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ