ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για Γιόχανσον"

Mattias Johansson of AZ Alkmaar fouls Didar Orn Kjartanson of Maccabi Tel Aviv during UEFA Europa League Group D soccer match in Netanya, Israel, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Mattias Johansson of AZ Alkmaar fouls Didar Orn Kjartanson of Maccabi Tel Aviv during UEFA Europa League Group D soccer match in Netanya, Israel, Thursday, Nov. 3, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Για τον Σουηδό μπακ, Ματίας Γιόχανσον, ο οποίος έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξετάζεται, φέρεται να ενδιαφέρεται η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σύμφωνα με την Record.

Προ ημερών διαβάσατε στο Sport24.gr ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ματίας Γιόχανσον, του Σουηδού δεξιού μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ, στην οποία έπαιζε την τελευταία πενταετία.

Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός, πάντως, φέρεται να ενδιαφέρει και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας Record. "Η Σπόρτινγκ εξακολουθεί να ψάχνει για δεξί μπακ και μια από τις λύσεις είναι ο Ματίας Γιόχανσον.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στη διοίκηση της Σπόρτινγκ και τον Σουηδό διεθνή. Το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να δώσει χρήματα σε ομάδα η Σπόρτινγκ για να τον αποκτήσει είναι σημαντιλός παράγοντας" αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ο Γιόχανσον έχει 125 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας ενώ έχει εμπειρία και από ευρωπαϊκά ματς έχοντας αγωνιστεί σε περισσότερες από 40 αναμετρήσεις στο Europa League. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε μια γεμάτη χρονιά έχοντας 25 ματς στην Ολλανδία, δυο στο Κύπελλο και εννιά στο Europa League.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Ariel Schalit)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ