ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σαμπντόρια επανέρχεται για τον Κουρμπέλη

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σαμπντόρια παίζει μόνη της στη διεκδίκηση του Δημήτρη Κουρμπέλη και ο Παναθηναϊκός περιμένει άμεσα τον δεύτερο κύκλο των διαπραγματεύσεων. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Εν αναμονή της επόμενης προσέγγισης με τη Σαμπντόρια βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά την αρνητική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ για την πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Τελικά, οι αντιρρήσεις του αρχηγού του Τριφυλλιού δεν κάμφθηκαν και εκείνος απέρριψε την μετακόμιση στην Τούμπα. Μία εξέλιξη που κρίνεται αρνητική για τον Παναθηναϊκό, αφού θα εισέπραττε 1,5-1,6 εκατομμύρια ευρώ και θα ενίσχυε το ρόστερ του με τους Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Η Σαμπντόρια πρότεινε 1,5 εκατομμύριο ευρώ στην προηγούμενη συζήτηση, αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι θα αυξήσει την προσφορά της στο 1,8 εκ. ευρώ, προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του Κουρμπέλη.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να ξεπουλήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του, όμως από την άλλη χρειάζεται ρευστό για να καλύψει τις υποχρεώσεις του. Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, αφού πλέον απομένουν ώρες μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ