ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη ομιλία Ουζουνίδη: "Αφήστε τους να πιστεύουν..."

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην πρώτη ομιλία της φετινής σεζόν ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσα ακούγονται και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το τριφύλλι με σκληρή δουλειά μπορεί να πάει καλύτερα από πέρσι.

Στην πρώτη ομιλία της νέας σεζόν, αρκετά σύντομη, προς τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους πράσινους να μην ασχολούνται με όσα γράφονται και όσα ακούγονται έξω από το "Γ. Καλαφάτης" και να έχουν το μυαλό τους μόνο στη δουλειά που γίνεται στο προπονητικό κέντρο.

Ο 48χρονος τεχνικός ο οποίος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό έδειξε με το καλημέρα ότι πιστεύει πολύ στην δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του καθώς μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του ότι το τριφύλλι μπορεί να γίνει καλύτερο από πέρσι.

Αρκεί να κλείσουν τα αυτιά και να δουλεύουν καθημερινά και σκληρά ακολουθώντας τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή και των συνεργατών του. Επίσης τους είπε ότι πολλοί μπορεί να πιστεύουν διάφορα πράγματα για την ομάδα και τις εξελίξεις που έχουν συμβεί αλλά όχι ο ίδιος.

Φυσικά ο 48χρονος τεχνικός αναμένεται να πει πολλά περισσότερα τις επόμενες μέρες όταν θα έχουν ενσωματωθεί και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού στην ομάδα. Καθώς την Τρίτη στο "Γ. Καλαφάτης" βρίσκονταν αρκετοί νεαροί αλλά και κάποιοι παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Χαρακτηριστικά σημείωσε μεταξύ άλλων: "Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο γράφουν και όσα ακούγονται έξω. Δουλειά μας όμως είναι να "κλείνουμε" τα αυτά όσο είμαστε εδώ μέσα και να δουλεύουμε σκληρά. Εγώ θέλω να πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι τραγικά αλλά να ξέρετε θεωρώ ότι η ομάδα με την σκληρή δουλειά θα είναι καλύτερη από πέρσι".

ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ Ο ΠΑΓΑΝΙΑΣ

Σε σχέση με πέρυσι το μοναδικό νέο πρόσωπο στο τεχνικό τιμ της ομάδας είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Παγανιάς. Ο έμπειρος προπονητής αντικατέστησε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και την Τρίτη (27/6) το απόγευμα είχε την πρώτη ουσιαστικά γνωριμία με τους δυο γκολκίπερ.

Ο Παγανιάς μετά το αρχικό ζέσταμα πήρε από το χέρι τους Στιλ και Κότσαρη και τους έκανε ασκήσεις με μπάλα ενώ του μίλησε και για την φιλοσοφία που έχει πάνω στην εκγύμναση.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΑΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΜΑΙΚΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ