ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να του ζητήσει ένα σχόλιο για τα σημερινά δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ που συνδέεται άμεσα με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε τα σημερινά δημοσιεύματα του Έθνους και της Live Sport, για το σχέδιό του για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr μαζί του, ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ, δεν θέλησε να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο και περιορίστηκε να αναφερθεί στη σημαντικότητα του αποψινού ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

"Το βράδυ κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας. Το μυαλό είναι μόνο εκεί", δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ουσιαστικά παρέπεμψε το σχόλιό του για τα θέματα της ΠΑΕ για το επόμενο διάστημα.

Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι ο Γιαννακόπουλος δεν προχώρησε σε διάψευση των πληροφοριών, επιβεβαιώνει απόλυτα τη λαϊκή παροιμία "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Γιαννακόπουλος έχει πράγματι παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στην Κυβέρνηση για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ και από μέρα σε μέρα, από βδομάδα σε βδομάδα, περιμένει την οριστική απάντηση. Πρόκειται για μία πρόταση που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 99 χρόνια και όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση κάνουν λόγο για ένα πρότζεκτ με "τεράστια αντισταθμιστικά οφέλη για την πολιτεία" και μία επένδυση που μπορεί να ξεπεράσει το 1 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, οι δυσκολίες του εγχειρήματος είναι σημαντικές, υπάρχουν ζητήματα που αφορούν και στο νομικό πλαίσιο που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Παρ' όλα αυτά, οι δύο πλευρές (Γιαννακόπουλος - πολιτεία) είναι σε διαρκείς επαφές προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Πάντως, το βέβαιο είναι ότι για να προχωρήσει σενάριο με Γιαννακόπουλο στην ΠΑΕ, θα πρέπει να περιλαμβάνει και την αξιοποίηση του συνόλου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ